Autor:

Debrecínská pečeně

120 minut PT0H120M
Střední
Ingredience
Hovězí maso
kýta
1 kg
Sůl  
Pepř mletý  
Slanina 30 g
Párky 2 ks
Cibule 4 ks
Olej  
Vývar 1/4 l
Hladká mouka 20 g
Máslo 20 g
Paprika - sladká 1 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Maso protkneme proužky slaniny a párků. Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme maso, sůl a pepř. Opečeme po všech stranách, zalijeme vývarem, a pod pokličkou pečeme doměkka (často podléváme).
Měkké maso vyjmeme, vypečenou štávu zaprášíme moukou, přidáme zbytek vývaru a chvíli povaříme. Štávu přecedíme přes cedník, dochutíme sladkou paprikou s rozpuštěným máslem.
Podáváme s bramborem nebo houskovým knedlíkem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Muffiny z mletého krůtího masa s kaší Mleté maso v hlavní roli Články z

Komentáře k receptu: Debrecínská pečeně

Komentáře

  1. irena   08.09.2006 | 9:16 | reagovat |

    před pečením potírám plnotučnou hořčicí je to pikantnejší, pak nepřidávám papriku. S bramborovým knedlíkem a špenátem je to pochoutka

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web