Autor:

Debrecínská pečeně

120 minut PT0H120M
Střední
Ingredience
Hovězí maso
kýta
1 kg
Sůl  
Pepř mletý  
Slanina 30 g
Párky 2 ks
Cibule 4 ks
Olej  
Vývar 1/4 l
Hladká mouka 20 g
Máslo 20 g
Paprika - sladká 1 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Maso protkneme proužky slaniny a párků. Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme maso, sůl a pepř. Opečeme po všech stranách, zalijeme vývarem, a pod pokličkou pečeme doměkka (často podléváme).
Měkké maso vyjmeme, vypečenou štávu zaprášíme moukou, přidáme zbytek vývaru a chvíli povaříme. Štávu přecedíme přes cedník, dochutíme sladkou paprikou s rozpuštěným máslem.
Podáváme s bramborem nebo houskovým knedlíkem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Bagety s grilovaným kuřetem Připravte sobě i dětem lahodné a zdravé sendviče Články z

Komentáře k receptu: Debrecínská pečeně

Komentáře

  1. irena   08.09.2006 | 9:16 | reagovat |

    před pečením potírám plnotučnou hořčicí je to pikantnejší, pak nepřidávám papriku. S bramborovým knedlíkem a špenátem je to pochoutka

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout? Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout?
Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse
Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné? Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web