Dalmátské čufty

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 600
      g mleté maso
    • 2
      ks rohlík
    • 1
      ks vejce
    • 2
      ks cibule
    • 2
      ks zelená paprika
    • 100
      g hrášek
    • 1
      ks smetana
    • 50
      g máslo
    • 1
      ks kečup - jemný
    • olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Mleté maso smícháme s rozmočenými rohlíky, přidáme vejce a nadrobno nakrájenou cibuli. Ze směsi utvoříme malé kuličky, které opečeme na oleji. Přidáme kečup, zelený hrášek a papriku. Všechno podusíme, dochutíme sladkou smetanou a máslem.
2
Jsou výborné s brambory nebo chlebem.
Zařazení: Maso Mleté

Komentáře k receptu

  • Petra
    Petra |

    30. 11. 2006 19:13

    Samotná príprava pripomína Cevabcici (tiez je z Balkánu). Len bez zeleniny a omácky, ale s horcicou a nadrobno nakrájanou cibulou.

  • Anonym
    Anonym |

    29. 11. 2006 17:55

    Nikdy jsem čufty nedělala až nyní podle Vašeho receptu.Jen jsem přidala víc smetany a omáčku lehce přisolila a co se dělo potom si neumíte představit.Syn prohlásil jídlo za luxusní a ohromně to chutná celé rodině.Druhý den jsem to udělala z dvoj.množství a nemohou se dojíst.Musám recept pochválit,je rychlý a SUPR !!!!!!

  • Božena Vaculková
    Božena Vaculková |

    27. 11. 2006 13:18

    maso může být míchané,ale stačí i samotné vepřové

  • Anonym
    Anonym |

    20. 11. 2006 17:47

    Maso půl na půl? Hovězí a vepřové ?

  • Anonym
    Anonym |

    20. 11. 2006 12:32

    hmmm tak to nezní vůbec špatně-musím vyzkoušet,díííky za recept:o)))