Dalamánky IV.

Hodnocení:

Moje:

180 minut
12
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 350
      g hladká mouka
    • 150
      g celozrnná žitná mouka
    • 50
      g sádlo
    • 270
      ml voda
    • 1
      lžička kmín
    • 1
      lžička sůl
    • 21
      g droždí
    • 0,5
      lžička cukr

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Suroviny vložíme do pekárny (tekuté nejdříve, sádlo se počítá mezi tekuté), kvasnice jako poslední, program Kynutí (Těsto).
2
Poté vytvoříme dalamánky, dáme na plech s pečícím papírem a poté do trouby (50 stupňů) a necháme kynout, dokud těsto nevykyne o přibližně polovinu; sypeme solí a kmínem. Poté zvýšíme teplotu na 180 stupňů a pečeme.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.