Autor:

Dalamánky IV.

180 minut PT0H180M
Snadné
Porce: 12
Ingredience
Hladká mouka 350 g
Celozrnná žitná mouka 150 g
Sádlo 50 g
Voda 270 ml
Kmín 1 lžička
Sůl 1 lžička
Droždí 21 g
Cukr 1/2 lžička

Postup přípravy:

Suroviny vložíme do pekárny (tekuté nejdříve, sádlo se počítá mezi tekuté), kvasnice jako poslední, program Kynutí (Těsto).
Poté vytvoříme dalamánky, dáme na plech s pečícím papírem a poté do trouby (50 stupňů) a necháme kynout, dokud těsto nevykyne o přibližně polovinu; sypeme solí a kmínem. Poté zvýšíme teplotu na 180 stupňů a pečeme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Chuťovky na topinky - 4 recepty na tatarák Články z

Komentáře k receptu: Dalamánky IV.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web