Cuketové vošouchy

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 600
      g cuketa
    • 100
      g tvrdý sýr
    • 200
      g polohrubá mouka
    • 2
      dl mléko
    • 1
      špetka sůl
    • 4
      ks vejce
    • 4
      stroužek česnek
    • 1
      špetka majoránka
    • škvarky eventuálně

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Cuketu oloupeme, vydlabeme a nahrubo nastrouháme. Sýr nastrouháme najemno a smícháme s ostatními ingrediencemi. Ihned smažíme, protože cuketa pouští rychle vodu.

Komentáře k receptu

  • recepty73
    recepty73 |

    4. 7. 2011 08:42

    ...to bude něco jako bramborák, takže vše smíchat a hned smažit ;-)

  • Tereza76
    Tereza76 |

    30. 6. 2011 22:13

    Mam dotaz - nastrouhanou cuketu a syr smichame se vsemi vyse uvedenymi ingrediencemi dohromady a pak smazime? Nebo se ty vytvorene "placicky" nejak ve vajicku a mouce obaluji a pak smazi? Prosim rychle o odpoved - mam plnou lednicku cuket O:-)

  • Lucie Š.
    Lucie Š. |

    22. 8. 2007 11:55

    Správně, smažíme jako klasické bramboráky.

  • Jana
    Jana |

    21. 8. 2007 22:22

    vždyť je to v názvu - jsou to vošouchy neboli bramboráky

  • Jana Remková
    Jana Remková |

    20. 8. 2007 18:26

    no,asi autor pozapoměl napsat,že je z toho dělat aspoň karbanátky,nebo jsem to špatně pochopila?Jana