Cuketové pařízky se žampiony

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 4
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      ks kuřecí maso prsa
    • cuketa
    • žampiony
    • olivový olej
    • grilovací koření
    • sůl
    • cibule bílá a červená
    • 4
      ks sýr plátkový

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Cuketu omyjeme a nakrájíme z ní 4 špalíky, vysoké cca 4-5 cm, vnitřek vykrojíme, aby zbyla slupka cca 1 cm silná, jadérka odstraníme. Na pánvi osmažíme cibulku, na drobné kousky nakrájené kuře a žampiony, přidáme na kousky nakrájený vnitřek cukety. Osolíme a okořeníme.
2
Pekáček vymažeme olejem, poklademe špalíky cuket, na pekáčku je naplníme udušenou směsí a zakryjeme plátkem sýra. Na talíři jako přílohu a oblohu střídáme nakrájená rajčata, papriku a brambor.
Zařazení: Maso Drůbeží
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • dana smutná
    dana smutná |

    3. 4. 2008 13:39

    Ahojky, místo kuřecího, dávám rybí filé. Také moc dobré.Prima den a dobrou chut!

  • jana
    jana |

    4. 3. 2008 17:36

    no, moc to ten váš zoznam nepripomíná, leda že sa vyznačujete lidovou tvorivostí... proč by to Irena opisovala, myslítě, že Češi nemají svuj mozek, že nic nevymyslí a jen opisují???? mimo jiné, vás recept mi připomíná recept z Cuketa Italiány.... :)

  • Pů
    |

    12. 2. 2008 18:46

    Postaví se mi rychleji po tom blafu ?

  • Karel Prokopič
    Karel Prokopič |

    28. 9. 2007 11:11

    Trochu mi to, paní Ireno K. připomíná recept ze zoznam.sk. Nebo se mýlím? Takže:Plnená cukina1 stredne veľkú cukinu, 150 g mletého mäsa, 1 cibuľu, 1 strúčik cesnaku, sladkú papriku, soľ, bazalku, škoricu, 3 lyžice kečupu, 3 lyžice strúhanky, 100 g strúhaného ementálu, olejNa olej dajte nakrájanú cibuľu, cesnak a chvíľu opekajte. Pridajte mleté mäso, soľ, bazalku a duste asi 10 minút. Ak sa mäso pripeká, podlejte ho vodou. Ochuťte sladkou paprikou, štipkou škorice, pridajte kečup (v sezóne ho môžete nahradiť nakrájanými čerstvými paradajkami), primiešajte strúhanku podľa potreby a dajte vychladnúť. Cukinu umyte, rozkrojte alebo len narežte, vyberte mäkké časti a naplňte ju mäsovou zmesou, posypte nastrúhaným syrom a zapekajte, kým sa syr nerozpustí a cukina nie je polomäkká (15 až 20 minút).

  • Jarka z Bratislavy
    Jarka z Bratislavy |

    24. 9. 2007 18:57

    Cuketu ( staršiu) a hlavne patizón je dobre 3-5 min. povariť vcelku v šupke. Vychladnutú krájať a spracovať. Nie je rozvarená, iba krehká.

  • Anonym
    Anonym |

    14. 9. 2007 02:21

    1...

  • Karel Cuchal
    Karel Cuchal |

    6. 9. 2007 12:36

    vyzkoušíme t.měsíc - měli jsme největší úroducuket za 14 let!karel

  • Sisinka
    Sisinka |

    2. 9. 2007 08:18

    Dostali jsme dvě cukety tak si to vyskoušíme.

  • Anonym
    Anonym |

    1. 9. 2007 17:27

    nechcííííí cuketu, já chci maso!!!!!

  • Ivvča
    Ivvča |

    29. 8. 2007 16:49

    tohle si dám,cuketu můžu na všechny způsoby

  • helena adámková
    helena adámková |

    29. 8. 2007 10:40

    vypadá to dobře, vyzkoušíme

  • Anonym
    Anonym |

    27. 8. 2007 09:36

    gjlhpl jů b,vy§xdgd´´´´fcigiúh5246+0,0k,íkm mclcuksrazjyygyhxhgew

  • Alena Mitręgová
    Alena Mitręgová |

    23. 8. 2007 18:45

    je to chutne

  • Anonym
    Anonym |

    23. 8. 2007 17:13

    Je to dobrý. Chutnalo to i kamarádce.

  • zuzana
    zuzana |

    22. 8. 2007 17:07

    dostala jsem gigacuketu...jistě vyzkouším...díky:)

  • Jana
    Jana |

    21. 8. 2007 13:06

    Tento recept je super, místo kuřecího se může dát i mleté maso, nebo ještě při zapékání přelít smetanou.

  • jana
    jana |

    20. 8. 2007 10:37

    já cuketu vždy povařím asi 3 minuty, aby změkla, potom naplním a zapeču.

  • Ann
    Ann |

    19. 8. 2007 22:33

    Recept vypadá supr, zítra bude na talíři :-)

  • Anonym
    Anonym |

    16. 8. 2007 07:18

    1

  • Tatana
    Tatana |

    15. 8. 2007 19:22

    Určite to zapeka se.Ted jsem ho prepsala a zitra budu delat.Mam ze zahrady hodne cuket

  • Anonym
    Anonym |

    10. 8. 2007 13:34

    jestliže to ukládáme na pekáček, tak na grilu by se to asi těžko zapékalo. Patří to do trouby.

  • anna
    anna |

    6. 8. 2007 20:28

    jidlo z cukety muze byt dobre ale nevim jestli se to zapeka nebo to mam jist tu vykrojenou cuketu syrovou jako kralik

  • Anonym
    Anonym |

    9. 8. 2006 16:39

    úžasný recept, dělám ho často, i z krůtího masa, navrch ještě dám rajčata a pak až zakryju sýrem

  • Hanka
    Hanka |

    21. 2. 2005 20:57

    Zajímalo by mě, jestli se to peče v troubě nebo jen zapéká na grilu a taky jak dlouho.Díky.