Autor:

Cuketové pařízky se žampiony

Střední
Ingredience
Kuřecí maso
prsa
2 ks
Cuketa  
Žampiony  
Olivový olej  
Grilovací koření  
Sůl  
Cibule
bílá a červená
 
Sýr
plátkový
4 ks
Cuketové pařízky se žampiony

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Cuketu omyjeme a nakrájíme z ní 4 špalíky, vysoké cca 4-5 cm, vnitřek vykrojíme, aby zbyla slupka cca 1 cm silná, jadérka odstraníme. Na pánvi osmažíme cibulku, na drobné kousky nakrájené kuře a žampiony, přidáme na kousky nakrájený vnitřek cukety. Osolíme a okořeníme.

Pekáček vymažeme olejem, poklademe špalíky cuket, na pekáčku je naplníme udušenou směsí a zakryjeme plátkem sýra. Na talíři jako přílohu a oblohu střídáme nakrájená rajčata, papriku a brambor.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 4 x
1
5 4 5 1
Anglický masový páj Mleté maso - nekonečno možností Články z

Komentáře k receptu: Cuketové pařízky se žampiony

Komentáře

  1. dana smutná   03.04.2008 | 13:39 | reagovat |

    Ahojky, místo kuřecího, dávám rybí filé. Také moc dobré.Prima den a dobrou chut!

  2. jana   04.03.2008 | 17:36 | reagovat |

    no, moc to ten váš zoznam nepripomíná, leda že sa vyznačujete lidovou tvorivostí... proč by to Irena opisovala, myslítě, že Češi nemají svuj mozek, že nic nevymyslí a jen opisují???? mimo jiné, vás recept mi připomíná recept z Cuketa Italiány.... :)

  3. Pů   12.02.2008 | 18:46 | reagovat |

    Postaví se mi rychleji po tom blafu ?

  4. Karel Prokopič   28.09.2007 | 11:11 | reagovat |

    Trochu mi to, paní Ireno K. připomíná recept ze zoznam.sk. Nebo se mýlím? Takže:Plnená cukina1 stredne veľkú cukinu, 150 g mletého mäsa, 1 cibuľu, 1 strúčik cesnaku, sladkú papriku, soľ, bazalku, škoricu, 3 lyžice kečupu, 3 lyžice strúhanky, 100 g strúhaného ementálu, olejNa olej dajte nakrájanú cibuľu, cesnak a chvíľu opekajte. Pridajte mleté mäso, soľ, bazalku a duste asi 10 minút. Ak sa mäso pripeká, podlejte ho vodou. Ochuťte sladkou paprikou, štipkou škorice, pridajte kečup (v sezóne ho môžete nahradiť nakrájanými čerstvými paradajkami), primiešajte strúhanku podľa potreby a dajte vychladnúť. Cukinu umyte, rozkrojte alebo len narežte, vyberte mäkké časti a naplňte ju mäsovou zmesou, posypte nastrúhaným syrom a zapekajte, kým sa syr nerozpustí a cukina nie je polomäkká (15 až 20 minút).

  5. Jarka z Bratislavy   24.09.2007 | 18:57 | reagovat |

    Cuketu ( staršiu) a hlavne patizón je dobre 3-5 min. povariť vcelku v šupke. Vychladnutú krájať a spracovať. Nie je rozvarená, iba krehká.

1 2 3 4 5 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web