Cuketové karbanátky III.

Hodnocení:

Moje:

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg cuketa
    • sůl
    • 2
      ks vejce
    • 3
      lžíce hladká mouka
    • 2
      lžíce vločky
    • 100
      g eidam sýr
    • 4
      stroužek česnek A více
    • strouhanka
    • olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Cuketu oloupeme a vydlabeme jádra. Nastrouháme jí na hrubém struhadle, osolíme a necháme ji půl hodiny proležet. Pak vymačkáme vodu, přidáme vejce, hladkou mouku, vločky, nastrouhaný sýr a prolisovaný česnek. Zamícháme, tvoříme karbanátky, obalíme ve strouhance a osmažíme.
Zařazení: Pokrmy Ze zeleniny

Komentáře k receptu

  • Anonym
    Anonym |

    8. 8. 2007 06:46

    Já jsem tyto karbenátky dělala a moc nám chutnaly. Dokonce i víc než nádivka. Akorát hodně pustily vodu, ale to možná bylo tím, že jsem čekala jen 20 minut a ne půl hodiny než jsem z nich vodu vymačkala.

  • Monika
    Monika |

    22. 5. 2007 13:34

    Tyhle karbanátky jsou výborné naložené ve sladko - kyselém nálevu