Cuketová nádivka

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g cuketa
    • 250
      g měkký salám
    • 1
      ks cibule
    • 150
      g tvrdý sýr
    • 1
      balíček prášek do pečiva
    • 3
      lžíce strouhanka
    • 1
      hrnek rostlinný olej
    • tuk (Na vymazání)
    • pepř mletý
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Cuketu zbavenou jader nastrouháme, přidat nastrouhaný sýr, salám a vajíčka, prášek do pečiva, sůl, pepř, nakrájenou cibuli a pažitku, přilijeme olej a přisypeme strouhanku.
2
Vše promícháme a klademe do vymazaného a vysypaného pekáčku. V troubě upečeme.
Zařazení: Pokrmy Ze zeleniny
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Pavlína
    Pavlína |

    7. 8. 2014 12:23

    Olej není třeba dávat vůbec. Vajíčka dávám dvě a ještě přidám dost česneku. :)

  • Mirek
    Mirek |

    31. 1. 2013 20:19

    vajicka jsem dal 4, v oleji mi nadivka doslova plave :-$

  • Monika
    Monika |

    24. 8. 2012 12:38

    :-( teď jí jdu vyzkoušet akorát se Tam zapomělo kolik ks vajíček .A místo salámu zkusím dát sojový granulát tak uvidíme.

  • Veronika
    Veronika |

    8. 8. 2012 10:07

    Možná zkusím místo salámu dát mletý, myslíte že by to šlo?

  • Janaso
    Janaso |

    25. 10. 2010 13:00

    Znovu pečena na žádost členů rodiny, vynechala jsem cibuli, pórku bylo až až.

  • Janaso
    Janaso |

    20. 10. 2010 09:35

    Vynikající! Jen po změně vzhledu stránek není zcela jasné, kolik přidat strouhanky.

  • Jíťa
    Jíťa |

    23. 8. 2007 07:50

    Včera jsem to vyzkoušela. Jen jsem dala méně oleje, méně strouhanky a dochutila jsem česnekem. Cibuli jsem vynechala a dala víc pórku.Fakt super. Manžel ani nepoznal, že je to z cukety.

  • pavča
    pavča |

    21. 8. 2007 08:53

    Taky jsme si moc pochutnali, přidala jsem majoránku a česnek, a nemělo to chybu!

  • stanislava hoppova
    stanislava hoppova |

    26. 7. 2007 22:50

    Skuste přidat místo porku,trochu koření na pizzu.Hned to má jinou chut.

  • Andrea Gergelová
    Andrea Gergelová |

    13. 7. 2006 17:40

    recept mám podobný,místo strouhanky dávám do těsta 1 hrnek hrubé mouky a cibuli nedávám.Je to fajn,třeba k večeři se salátem okurkovým nebo rajčatovým.

  • Sylva
    Sylva |

    31. 8. 2005 08:01

    Včera jsem ji upekla i s tím česnekem a majoránkou. Jen místo měkkého salámu jsem dala šunkovou klobásku.Díky za recept

  • Anonym
    Anonym |

    23. 8. 2005 10:16

    Vcera jsem to delala k veceri, pridala jeste ten cesnek podle p.Skrivana, bilky naslechala zvlast a bylo to bezva! Chutnalo i vnouceti... a to uz je co rict:-) Airan

  • Venda
    Venda |

    23. 8. 2005 09:42

    Peče se to dlouho,aspoň hodinu, lepší je rozetřít to do co nejtenší vrstvy (velký plech). Ale je to vážně pochoutka. Dá se to jíst klidně jen tak se zeleninovou oblohou nebo na chlebu místo sekané.Doporučuju přidat šálek olivového oleje a oregáno

  • Eva
    Eva |

    9. 8. 2005 12:01

    jak dlouho mám péct?Chci rozhodně vyzkoušet,zní to lákavě.

  • Jiří Skřivan
    Jiří Skřivan |

    10. 7. 2005 08:41

    Já k tomu ještě přidám MAJORÁNKU a TŘENÝ ČESNEK a ono to dostane takový dobrý šmak,jako jitrničkový prejt a je to dobrý i studený.