Autor:

Cuketa na víně

Snadné
Ingredience
Cuketa 1 kg
Cibule
Česnek
Pepř celý  
Bílé víno - suché
Sůl  
Cukr 1 lžička
Ocet 100 ml
Rostlinný olej

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy

Plátky cuket opečeme na oleji s kolečkami cibule a plátky česneku. Přidáme 1/2 lžičky černého pepře, zalijeme vínem, osolíme, osladíme a přidáme ocet. Přivedeme k varu, naplníme do sklenic a krátce sterilizujeme. Používáme jako přílohu, jako kyselé okurky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Gastronomické poklady šťavnaté Brazílie Články z

Komentáře k receptu: Cuketa na víně

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí? Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí?
5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku 5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku
Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web