Autor:

Crepes de Jef

Ingredience
Hladká mouka 250 g
Vejce 4 ks
Mléko 1/2 l
Vanilkový cukr 1 balíček
Sůl
špetka
 
Máslo 50 g

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Moučníky, Sladké

Smichat mouku, vejce, vanilkovy cukr a 1/2 l studeneho mleka. Jemne michame vidlickou nebo malym slehacem. Jestlize je testo prilis huste, pridame trochu mleka. Nakonec pridame predem rozehrate a jemne rozmichane maslo. Nechame odpocivat 1 hodinu. 1 mala naberacka je na jednu palacinku.
Francouzi je jedi s cukrem a prekladaji na polovinu a na ctvrtinu.
Anglicani je posypou cukrem a pokapou citronem a zatoci.
Italove pomazou marmeladou, zatoci a pak uz si jenom mlaskaji.:o))

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Jahodovo-rebarborový koláč Tip na víkend: Jahodovo-rebarborový koláč Články z

Komentáře k receptu: Crepes de Jef

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Výraz v obličeji prozradí i to, co nechcete. Jak se v něm vyznat? Výraz v obličeji prozradí i to, co nechcete. Jak se v něm vyznat?
Trápí vás pupínky i v dospělosti? Víme, jak na to! Trápí vás pupínky i v dospělosti? Víme, jak na to!
Přivolejte si lásku pomocí karmy: Jak se naučit magický rituál Přivolejte si lásku pomocí karmy: Jak se naučit magický rituál
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web