ČOKOLÁDOVÝ SORBET

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
  • Pro 6 osob:
    • 1
      l minerální voda
    • 325
      g hořká čokoláda
    • 125
      g kakao
    • 225
      g moučkový cukr

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Minerální vodu přivedeme k varu. Zmírníme oheň. Přidáme čokoládu rozlámanou na kousky a za stálého míchání ji necháme rozpustit. Zlehka vmícháme kakao a cukr. Za občasného zamíchání povaříme 4 minuty.
2
Odstavíme z ohně a vydatně našleháme, pak dáme zchladit. Vychladlou hmotu vlijeme do nádobky na výrobu sorbetu.
3
Na 30 minut vložíme do chladničky. Uchováváme v mrazničce až do chvíle podávání.
Zařazení: Moučníky

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.