Čokoládový fondant II.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 125
      g máslo
    • 200
      g cukr
    • 4
      ks vejce
    • 2
      lžíce hladká mouka
    • 125
      g čokoláda černá, na vaření
    • 1
      hrst ořechy

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
V kastrůlku nebo i v mikrovlnce rozpustíme čokoládu s máslem, přidáme cukr a po jednom celá vejce. Vmícháme mouku a popřípadě ořechy. Nalijeme do vymazané menší formy a dáme na 20-25 minut do trouby na 180 °C. Pozor, je lepší nedopečený než přepečený. Musí zůstat lehce mazlavý ("fondant").
Zařazení: Moučníky Buchty

Komentáře k receptu

  • Autor-Eva P.
    Autor-Eva P. |

    11. 12. 2006 14:22

    Tato davka je na malou formu.Bude lepsi, kdyz buchta bude priblizne 3 cm vysoka.