Autor:

Čokoládový fondant II.

Střední
Ingredience
Máslo 125 g
Cukr 200 g
Vejce 4 ks
Hladká mouka 2 lžíce
Čokoláda
černá, na vaření
125 g
Ořechy 1 hrst

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Buchty

V kastrůlku nebo i v mikrovlnce rozpustíme čokoládu s máslem, přidáme cukr a po jednom celá vejce. Vmícháme mouku a popřípadě ořechy. Nalijeme do vymazané menší formy a dáme na 20-25 minut do trouby na 180 °C. Pozor, je lepší nedopečený než přepečený. Musí zůstat lehce mazlavý („fondant“).

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Haná Tradiční gurmánské speciality z Hané Články z

Komentáře k receptu: Čokoládový fondant II.

Komentáře

  1. Autor-Eva P.   11.12.2006 | 14:22 | reagovat |

    Tato davka je na malou formu.Bude lepsi, kdyz buchta bude priblizne 3 cm vysoka.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete
Anna Slováčková: Rodiče rozhodně nehodlám soudit Anna Slováčková: Rodiče rozhodně nehodlám soudit
Linda: Najdi si milence, radil mi nevěrný manžel. Pak mu to vadilo Linda: Najdi si milence, radil mi nevěrný manžel. Pak mu to vadilo
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web