Autor:

Čokoládový fondant II.

Střední
Ingredience
Máslo 125 g
Cukr 200 g
Vejce 4 ks
Hladká mouka 2 lžíce
Čokoláda
černá, na vaření
125 g
Ořechy 1 hrst

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Buchty

V kastrůlku nebo i v mikrovlnce rozpustíme čokoládu s máslem, přidáme cukr a po jednom celá vejce. Vmícháme mouku a popřípadě ořechy. Nalijeme do vymazané menší formy a dáme na 20-25 minut do trouby na 180 °C. Pozor, je lepší nedopečený než přepečený. Musí zůstat lehce mazlavý („fondant“).

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Vánočka Jak uplést vánočku Články z

Komentáře k receptu: Čokoládový fondant II.

Komentáře

  1. Autor-Eva P.   11.12.2006 | 14:22 | reagovat |

    Tato davka je na malou formu.Bude lepsi, kdyz buchta bude priblizne 3 cm vysoka.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web