Autor:

Čokoládový fondant II.

Střední
Ingredience
Máslo 125 g
Cukr 200 g
Vejce 4 ks
Hladká mouka 2 lžíce
Čokoláda
černá, na vaření
125 g
Ořechy 1 hrst

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Buchty

V kastrůlku nebo i v mikrovlnce rozpustíme čokoládu s máslem, přidáme cukr a po jednom celá vejce. Vmícháme mouku a popřípadě ořechy. Nalijeme do vymazané menší formy a dáme na 20-25 minut do trouby na 180 °C. Pozor, je lepší nedopečený než přepečený. Musí zůstat lehce mazlavý („fondant“).

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Muffiny s malinami Muffiny sladké & slané Články z

Komentáře k receptu: Čokoládový fondant II.

Komentáře

  1. Autor-Eva P.   11.12.2006 | 14:22 | reagovat | závadný

    Tato davka je na malou formu.Bude lepsi, kdyz buchta bude priblizne 3 cm vysoka.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci
Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru! Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru!
Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web