Čokoládovo-arašídová omáčka na zmrzlinu

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 175
      ml smetana ke šlehání
    • 100
      g čokoláda - mléčná (Ne Milku - moc sladká, já používám Lindt)
    • 100
      g arašídové máslo
    • 4
      lžíce javorový sirup Podle chuti 3 - 4
    • zmrzlina Pár kopečků

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Smetanu, čokoládu nalámanou na kousky, arašídové máslo a javorový sirup dáme do hrnce a za občasného míchání necháme při nížší teplotě rozpustit. Za 2 minuty máte hotovo!
2
Do poháru dejte zmrzlinu a polijte ještě teplou omáčkou. Zaručuji vám, že se budete olizovat až za ušima.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.