Čokoládové žabky

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
45 minut
neuvedeno
neuvedeno
autor: ET005

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 8
      lžíce cukrářská želatina
    • 430
      ml mléko
    • 2
      lžíce vanilková esence
    • sůl (trochu)
    • 200
      g čokoláda na vaření
    • 145
      g cukr

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
V míse si smíchejte 75 mililitrů mléka a želatinu a nechte stát. Zbytek mléka, čokoládu, cukr a sůl zahřejte na pánvi, pak nechte trochu zchladnout a přidejte vanilku a želatinovou směs. Míchejte dokud, se ingredience nespojí, nechte zchladnout a přelijte do žabích forem. Žabky dejte na 20-30 minut do lednice ztuhnout, vyklepněte z forem a podávejte.
Zařazení: Chuťovky

Komentáře k receptu

  • Panda
    Panda |

    23. 7. 2016 14:54

    Bohužel je to skoro nemožné...já ji sháněla několik let a asi před týdnem jsem na ně konečně narazila na malém jarmarku uprostřed Vysočiny :D

  • Maryjane
    Maryjane |

    15. 6. 2016 13:56

    Kde seženu tu krásnou formu? :-\ :-\ :-\ :-\ :-\

  • Maryjane
    Maryjane |

    15. 6. 2016 13:56

    Kde seženu tu krásnou formu? :-\ :-\ :-\ :-\ :-\