Autor:

Čokoládová pěna II.

Snadné
Ingredience
Šlehačka 250 ml
Hořká čokoláda 200 g
Vejce 5 ks
Cukr 4 lžíce
Káva
zrnková
2 lžička
Pomerančový likér 50 ml

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Nepečené

Čokoládu rozpusťte za stálého míchání ve vodní lázni. Přidejte kávu. Oddělte žloutky od bílků. Žloutky s vanilkovým cukrem a pomerančovým likérem ušlehejte do pěny a smíchejte s vychladlou čokoládou. Šlehačku ušlehejte a opatrně ji vmíchejte do čokolády. Z bílků ušlehejte tuhý sníh a také ho vmíchejte do krému. Pěnu dejte chladit nejméně na hodinu do lednice.

Podávejte sypané nasekanými mandlemi nebo strouhanou čokoládou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Buchta s jablky a ořechy Originální recepty z plodů podzimu Články z

Komentáře k receptu: Čokoládová pěna II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web