Autor:

Čokoládová pěna II.

Snadné
Ingredience
Šlehačka 250 ml
Hořká čokoláda 200 g
Vejce 5 ks
Cukr 4 lžíce
Káva
zrnková
2 lžička
Pomerančový likér 50 ml

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Nepečené

Čokoládu rozpusťte za stálého míchání ve vodní lázni. Přidejte kávu. Oddělte žloutky od bílků. Žloutky s vanilkovým cukrem a pomerančovým likérem ušlehejte do pěny a smíchejte s vychladlou čokoládou. Šlehačku ušlehejte a opatrně ji vmíchejte do čokolády. Z bílků ušlehejte tuhý sníh a také ho vmíchejte do krému. Pěnu dejte chladit nejméně na hodinu do lednice.

Podávejte sypané nasekanými mandlemi nebo strouhanou čokoládou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Bryndzové pirohy Vyzkoušejte speciality ze slovenské kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Čokoládová pěna II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Co začít teď jíst, abyste v létě měla dokonalou postavu? Zkuste toto! Co začít teď jíst, abyste v létě měla dokonalou postavu? Zkuste toto!
Vyzkoušeno za vás: Domácí oční maska vás zbaví kruhů a otoků pod očima Vyzkoušeno za vás: Domácí oční maska vás zbaví kruhů a otoků pod očima
5 módních hitů, které nesmí chybět v jarním dětském šatníku. Pořiďte je s 20% slevou! 5 módních hitů, které nesmí chybět v jarním dětském šatníku. Pořiďte je s 20% slevou!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web