Autor:

Čokoládová bábovka se skořicí II.

Střední
Ingredience
Čokoládová poleva 100 g
Máslo 300 g
Cukr 275 g
Vanilkový cukr 1 balení
Sůl 1 špetka
Vejce 5 ks
Hladká mouka 375 g
Prášek do pečiva 1 balení
Skořice
mletá
1 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Bábovky

Polevu nasekáme a za stálého míchání rozpustíme v horké vodní lázni. Máslo, cukr, vanilkový cukr a sůl ušleháme ručním šlehačem do pěny

Troubu předehřejeme na 180 °C.

Postupně vždy 1/2 minuty přišleháme vejce po vejci, přimícháme rozpuštěnou polevu, do vzniklého krému krátce zamícháme mouku smíchanou s kypřícím práškem a skořicí.

Těstem naplníme vymazanou bábovkovou formu, pečeme 55-65 minut, upečenou bábovku vyklopíme, pocukrujeme, možno podávat se šlehačkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1
Reklama
Bylinkový koláč Koláče z křehkého těsta - sladké i slané recepty Články z

Komentáře k receptu: Čokoládová bábovka se skořicí II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web