Autor:

Co dům dal polévka

Střední
Ingredience
Mrkev
malá
1 ks
Bílá ředkev
10cm
 
Pórek  hrst
Hrášek
trošku
 
Květák
pár růžiček
 
Cuketa 1/2 ks
Cibule 1 ks
Brambory 1 ks
Česnek 2 stroužek
Jalovec
kuliček
5 ks
Nové koření 5 ks
Masox 1 kostka
Celerová nať  
Líbeček  
Zakysaná smetana  
Pažitka  
Chleba
opečené kostičky
 

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Zelenina se nakrájí na drobno a spolu s jalovcem a novým kořením se dá vařit. Přidá se celerová nať a libeček.

Když už máme zeleninu měkkou, rozmixuje se a pak se ještě přecedí přes jemné sítko.

Pak do polévky rozdrobíme masox, povaříme a přidáme zakysanou smetanu. Dle chuti se dosolí, dopepří (jak má kdo rád).

Ozdobíme pažitkou a podáváme s chlebovými kostičkami.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Vývar s knedlíčky Hovězí vývar krok za krokem + speciální šéfkuchařské fígle Články z

Komentáře k receptu: Co dům dal polévka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web