Autor:

Cmunda - 4 porce

Střední
Ingredience
Brambory
Velkých
6 ks
Vejce 2 ks
Mléko 5 lžíce
Hrubá mouka 5 lžíce
Česnek 4 stroužek
Sůl  
Majoránka  
Olej 10 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z brambor

Oloupané syrové brambory rozstrouháme do mísy. Vodu, kterou pustí, slijeme. Zalijeme mlékem, přidáme vejce, mouku a koření a vše dobře promícháme.

Bramboráky pečeme ve větší pánvi na oleji dozlatova.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Barevné přílohy k pečínkám 4 recepty na výborné přílohy k pečínkám Články z

Komentáře k receptu: Cmunda - 4 porce

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web