Autor:

Cizrnová polévka s rajčaty

Střední
Ingredience
Cuketa  
Pórek  
Rajčata  
Rajský protlak  
Bobkový list  
Česnek  
Zeleninový vývar  
Cizrna  
Listový špenát  
Strouhaný parmazán  
Olej  
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Na oleji orestujeme oloupanou a nakrájenou cuketu a pórek, osolíme, opepříme, přidáme dle chuti česnek, rajčatový protlak, bobkový list, vývar a cizrnu (předem namočená bude rychleji hotová).

Uvedeme do varu a na mírnem ohni vaříme až cizrna změkne. Nakonec pokrájíme špenátové listy a přidáme je do polévky. Vyndáme bobkový list, a polévku ihned podáváme s nastrouhaným parmezánem.

Můžeme také opéct kostičky tmavého chleba.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Zelňačka s bramborovou kaší Lahodné venkovské polévky Články z

Komentáře k receptu: Cizrnová polévka s rajčaty

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web