Autor:

Cizrna s kapustou na víně

50 minut PT0H50M
Snadné
Porce: 2
Ingredience
Cizrna
v konzerve 360 g s nalevem
 
Kapusta
cca, ctvrtka hlavky
300 g
Bílé víno 100 ml
Slanina 50 g
Cherry rajčátka 4 ks
Bobkový list 2 ks
Panenský olivový olej  
Pepř drcený
cerstve mlety
 
Cizrna s kapustou na víně

Postup přípravy:

Kapustové listy nakrájíme na proužky, taktéž slaninu nakrájíme na tenké proužky. V hrnci rozehřejeme lžíci oleje a orestujeme slaninu dokud nepustí tuk. Přidáme kapustu a za občasného promíchání necháme zmenšit její objem (cca 5 minut). Zalijeme vínem, opepříme a na prudkém plameni mícháme asi 3 minuty. Poté přidáme cizrnu i s nálevem, bobkové listy, rozpůlená rajčátka. Přivedeme k varu a na mírném plameni vaříme 30 minut. Pokud by bylo třeba, během varu přidáme trochu horké vody. Nakonec osolíme a podáváme s pečivem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Francouzský jablečný koláč s mandlemi Jak zpracovat bohatou jablečnou úrodu? Články z

Komentáře k receptu: Cizrna s kapustou na víně

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestují, vařím marmelády. Nejsem pitomá, abych dělala věci jinak Blanka Milfaitová: Cestují, vařím marmelády. Nejsem pitomá, abych dělala věci jinak
Řapíkatý celer: Kouzelná potravina, která hubne za vás? Řapíkatý celer: Kouzelná potravina, která hubne za vás?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web