Autor:

Cizrna s kapustou na víně

50 minut PT0H50M
Snadné
Porce: 2
Ingredience
Cizrna
v konzerve 360 g s nalevem
 
Kapusta
cca, ctvrtka hlavky
300 g
Bílé víno 100 ml
Slanina 50 g
Cherry rajčátka 4 ks
Bobkový list 2 ks
Panenský olivový olej  
Pepř drcený
cerstve mlety
 
Cizrna s kapustou na víně

Postup přípravy:

Kapustové listy nakrájíme na proužky, taktéž slaninu nakrájíme na tenké proužky. V hrnci rozehřejeme lžíci oleje a orestujeme slaninu dokud nepustí tuk. Přidáme kapustu a za občasného promíchání necháme zmenšit její objem (cca 5 minut). Zalijeme vínem, opepříme a na prudkém plameni mícháme asi 3 minuty. Poté přidáme cizrnu i s nálevem, bobkové listy, rozpůlená rajčátka. Přivedeme k varu a na mírném plameni vaříme 30 minut. Pokud by bylo třeba, během varu přidáme trochu horké vody. Nakonec osolíme a podáváme s pečivem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
Cuketová pomazánka s pistáciemi Cuketa & lilek - skvělá dvojka pro konec léta Články z

Komentáře k receptu: Cizrna s kapustou na víně

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete 8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete
Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu
Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web