Autor:

Cizrna s kapustou na víně

50 minut PT0H50M
Snadné
Porce: 2
Ingredience
Cizrna
v konzerve 360 g s nalevem
 
Kapusta
cca, ctvrtka hlavky
300 g
Bílé víno 100 ml
Slanina 50 g
Cherry rajčátka 4 ks
Bobkový list 2 ks
Panenský olivový olej  
Pepř drcený
cerstve mlety
 
Cizrna s kapustou na víně

Postup přípravy:

Kapustové listy nakrájíme na proužky, taktéž slaninu nakrájíme na tenké proužky. V hrnci rozehřejeme lžíci oleje a orestujeme slaninu dokud nepustí tuk. Přidáme kapustu a za občasného promíchání necháme zmenšit její objem (cca 5 minut). Zalijeme vínem, opepříme a na prudkém plameni mícháme asi 3 minuty. Poté přidáme cizrnu i s nálevem, bobkové listy, rozpůlená rajčátka. Přivedeme k varu a na mírném plameni vaříme 30 minut. Pokud by bylo třeba, během varu přidáme trochu horké vody. Nakonec osolíme a podáváme s pečivem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Fazole, čočka a hrách jsou opravdový energetický zázrak. Nechybějí vám luštěniny? Články z

Komentáře k receptu: Cizrna s kapustou na víně

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii
Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce! Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce!
Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy? Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web