Autor:

Citrusový biftek

Ingredience
Mleté maso - hovězí 1/2 kg
Mleté maso - vepřové 1/2 kg
Máta 2 lžíce
Petrželová nať 2 lžíce
Citronová kůra 2 lžíce
Majoránka 2 lžíce
Vejce 2 ks
Cibule 2 ks
Citronová šťáva 1 ks
Pepř mletý 1 lžíce
Sůl 2 lžíce
Toastový chléb 4 plátek
Voda  
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy

Oba druhy mletého masa smícháme. Toastový chléb namočíme do vody, poté vyždímáme a přidáme do masa, dále přidáme vejce, nadrobno nakrájenou cibuli petrželovou nať, čerstvou mátu, nastrouhanou citronovou kůru, majoránku, pepř, sůl. Vše pořádne promícháme. Ze směsi vytvarujeme malé kuličky, které smažíme na oleji.

Podáváme s tzatziki omáčkou a bagetkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Těstoviny s mrkví a piniovými oříšky Mrkev: Oranžové kouzlo z kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Citrusový biftek

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web