Autor:

Císařova pochoutka

Střední
Ingredience
Mleté maso - vepřové 1/4 kg
Eidam sýr 1/2 kg
Pepř mletý  
Sůl  
Vegeta  
Rohlík  
Cibule  
Česnek  
Žampiony  
Vejce 1 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Mleté, Vepřové

Cibuli nakrájíme na drobno a na trošce oleje usmažíme. Rohlík namočíme ve vodě. Maso, strouhaný na hrubším stuhadle sýr, mírně vymačkaný rohlík a vše ostatní smícháme dohromady. Můžem přidat 1 vejce. Se solí a vegetou opatrně, sýr je slaný a je ho víc než masa.

Z připravené směsi tvoříme kuličky které nabodáváme na nožičky žampionů, obalíme v mouce, vejci a strouhance. Usmažíme. Nejlepší jsou studené se zeleninou, chlebem a hořčicí. Za tepla pak s brambory. Pozor, za tepla žampiony pouštějí hodně šťávy.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
3
3 2 5 1
Strapačky s kysaným zelím a uzeným Tradiční slovenská kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Císařova pochoutka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web