Autor:

Čínský pap

30 minut PT0H30M
Snadné
Ingredience
Špekáček
kvalitní
5 ks
Rajčata 3 ks
Červená paprika 2 ks
Cibule 3 ks
Nakládané okurky 3 ks
Nálev
Hořčice 6 lžíce
Kečup 6 lžíce
Olej 6 lžíce
Studená voda 6 lžíce
Cukr 6 lžička
Worcestrová omáčka 3 lžíce
Sojová omáčka 3 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky

Špekáčky, rajčata a okurky nakrájíme na kolečka. Papriku nakrájíme na nudličky, cibuli na jemné kostičky. Vše zalijeme vychladlým nálevem, promícháme a necháme v chladničce do druhého dne rozležet.

Příprava nálevu: Předepsané suroviny dobře promícháme a povaříme asi 2 minuty.

Výborné k pivu!

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Čínský pap

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web