Autor:

Čínské masové kuličky

Střední
Ingredience
Vepřový bůček
Libový - pomlet
250 g
Vařené brambory 2 ks
Vejce 1 ks
Zázvor - mletý 1/2 lžička
Vegeta 1/2 lžička
Sůl 1 špetka
Prášek do pečiva 1 špetka
Voda 1 dl
Olej
Kuličky by měly být ponořené
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Do masa vmícháme vodu a rozšlehané vejce. Přidáme koření a rozmačkané brambory a nakonec kypřicí prášek. Vytvoříme kuličky a smažíme do zlatova.

Jsou nadýchnuté a kypré a mají výraznou masovou chuť. Pro změnu můžete do hmoty přidat i hrst nasekaných ořechů nebo trochu kopru.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Pikantní pečený bůček Tip na víkend: Oblíbené vepřové maso Články z

Komentáře k receptu: Čínské masové kuličky

Komentáře

  1. Anife   03.06.2006 | 21:14 | reagovat | závadný

    Je to velmi zajímavý recept.Máme celá rodina moc rádi čínská jídla a toto určitě vyzkouším.Vypadá to jednoduše,ale chutná to asi moc dobře.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web