Čínské masové kuličky

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 250
      g vepřový bůček Libový - pomlet
    • 2
      ks vařené brambory
    • 1
      ks vejce
    • 0,5
      lžička zázvor - mletý
    • 0,5
      lžička vegeta
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka prášek do pečiva
    • 1
      dl voda
    • olej Kuličky by měly být ponořené

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do masa vmícháme vodu a rozšlehané vejce. Přidáme koření a rozmačkané brambory a nakonec kypřicí prášek. Vytvoříme kuličky a smažíme do zlatova.
2
Jsou nadýchnuté a kypré a mají výraznou masovou chuť. Pro změnu můžete do hmoty přidat i hrst nasekaných ořechů nebo trochu kopru.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Anife
    Anife |

    3. 6. 2006 21:14

    Je to velmi zajímavý recept.Máme celá rodina moc rádi čínská jídla a toto určitě vyzkouším.Vypadá to jednoduše,ale chutná to asi moc dobře.