Autor:

Čínská směs

Střední
Ingredience
Kuřecí maso
prsa
2 ks
Vepřové maso
kýta
400 g
Česnek 1 stroužek
Cibule
malá
1 ks
Škrob 1 lžíce
Bílé víno 1 dl
Ocet 1 lžička
Žloutek
Rostlinný olej 50 g

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové, Drůbeží

Prsíčka a kýtu nakrájíme po vlákně na kostičky o hraně asi 3 cm. Cibuli pokrájíme nadrobno a dáme do mísy. Přidáme nakrájený česnek, sůl, víno a ocet. V jiné míse rozmícháme žloutek se škrobem a kostičky masa obalíme. Olej na pánvi rozpálíme, vhodíme maso a asi 1 minutu opékáme. Maso držíme od sebe, aby se nespékalo. Po minutě přidáme k masu směs z první mísy a další minutu nebo dvě opékáme. Podáváme se suchou rýží.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Rychlovka na víkend i na večeři Články z

Komentáře k receptu: Čínská směs

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web