Čínská slepičí polévka

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks slepice
    • zázvor
    • sůl
    • glutasol
    • špagety
    • cibule
    • citron

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Slepici dáme vařit do přiměřeného množství osolené vody, přidáme zázvor a vaříme, dokud se maso nedá oddělit od kostí. Po dovaření odkostíme a maso pokrájíme na tenké nudličky. Uvaříme špagety, dáme do talíře, přidáme maso, syrovou cibuli nakrájenou na půlměsíčky, ochutíme citronovou šťávou a glutasolem a zalejeme vývarem.
2
Místo špaget můžete použít i rýžové těstoviny.
Zařazení: Polévky

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.