Autor:

Čínská krabí polévka

Střední
Ingredience
Rybí vývar 750 ml
Bobkový list  
Sojová omáčka 1 lžička
Sůl  
Pepř mletý  
Pórek 1 ks
Mrkev 1 ks
Zázvor
čerstě nastrouhaný
 
Krab 2 ks
Badyán 1 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Mrkev a pórek nakrájíme na malé kousky, vložíme je do velké pánve s rybím vývarem a bobkovým listem. Uvedeme k varu. Na mírném ohni vaříme 10 minut pod pokličkou. Kraby uvaříme zvlášť. Z vařených krabů obereme maso, odlomíme klepeta a nohy. Do pánve přidáme krabí maso, zázvor, sójovou omáčku a badyán a směs uvedeme znovu k varu. Na mírném plameni vaříme dalších 10 minut. Polévku ochutíme solí a pepřem a podáváme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Reklama
Tradiční menu Nejlepší vánoční recepty: Menu na Štědrý večer [Vánoce 2015] Články z

Komentáře k receptu: Čínská krabí polévka

Komentáře

  1. Igor Hnízdo   02.10.2004 | 8:25 | reagovat | závadný

    No tak snad "kraby uvaříme zvlášť", ne?

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web