Autor:

Čínská krabí polévka

Střední
Ingredience
Rybí vývar 750 ml
Bobkový list  
Sojová omáčka 1 lžička
Sůl  
Pepř mletý  
Pórek 1 ks
Mrkev 1 ks
Zázvor
čerstě nastrouhaný
 
Krab 2 ks
Badyán 1 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Mrkev a pórek nakrájíme na malé kousky, vložíme je do velké pánve s rybím vývarem a bobkovým listem. Uvedeme k varu. Na mírném ohni vaříme 10 minut pod pokličkou. Kraby uvaříme zvlášť. Z vařených krabů obereme maso, odlomíme klepeta a nohy. Do pánve přidáme krabí maso, zázvor, sójovou omáčku a badyán a směs uvedeme znovu k varu. Na mírném plameni vaříme dalších 10 minut. Polévku ochutíme solí a pepřem a podáváme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Guacamole avokádový dip IQ menu nejen pro vaši hlavu Články z

Komentáře k receptu: Čínská krabí polévka

Komentáře

  1. Igor Hnízdo   02.10.2004 | 8:25 | reagovat |

    No tak snad "kraby uvaříme zvlášť", ne?

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web