Autor:

Čína ze sójového masa

Střední
Ingredience
Sójové kostky 1 balení
Masox 1 kostka
Rostlinný olej 2 lžíce
Worcestrová omáčka 2 lžíce
Sojová omáčka 2 lžíce
Kari  
Paprika - sladká
červená
 
Pálivá paprika  
Koření na sojové maso  
Cibule
Česnek 1 stroužek
Solamyl (bramborový škrob) 1 lžička
Kečup - jemný 2 lžíce
Hořčice plnotučná 1 lžíce
Uncle - Benns omáčka 1 sklenice

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy

Sójové maso naložíme na 20 min do vývaru z masoxu. Ze všech surovin uděláme omáčku, maso vyndáme z vývaru, vymačkáme a naložíme do omáčky. Necháme naložené alespoň půl dne.

Na rozpálenou pánev dáme maso a podléváme vývarem, aby se maso nepřipálilo. Maso děláme 30 min (aby bylo měkké) a nakonec přidáme omáčku Uncle Benns.

Jako přílohu podáváme rýži nebo hranolky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
3+
3.33 3 5 1
Bylinky Zelené bylinky na jarním stole Články z

Komentáře k receptu: Čína ze sójového masa

Komentáře

  1. Andrea   31.08.2011 | 11:04 | reagovat |

    Já jsem nepřidala akorát koření na sojové maso a omáčku Uncle-Benns a je to taky dobrý. ;-)

  2. CsFrxyUoQrguH aLJVAzLpBMzNYfvtSr   09.03.2008 | 10:45 | reagovat |

    18mqMX <a href="http://fqvqqeiqvtgt.com/">fqvqqeiqvtgt</a>, [url=http://getefftjchfp.com/]getefftjchfp[/url], [link=http://hxqokzdcbjfy.com/]hxqokzdcbjfy[/link], http://kdhqftzrlzcy.com/

  3. Jitka Malinová   16.11.2007 | 9:55 | reagovat |

    Katko, používám sojové nudličky na čínu - už se tak dají koupit. Povařím dle návodu, vodu sleju, vymačkám, maso pokrájím na menší kousky. Na trošce oleje si zpěním cibulku, přidám mraženou směs na čínu ( z Penny ), houby, porek, celerovou nať, kari, orientální koření, sůl, kořenící směs ze zdravé výživy, kečup nebo rajčata. Podusím, podleju vodou a ke konci přidám sojové maso. Udělám víc sosu, aby se mohl vsáknout do masa. Uvařenou rýži rovnou zamíchám do směsi a podávám s čerstvou zeleninou.

  4. Anonym   15.11.2007 | 22:02 | reagovat |

    A co kdybyste to zkusila prostě bez toho masoxu a worčestru a sojové omáčky a Uncle Bens? (Ono stačí docela obyčejná kořenová zelenina + cibule + zeleninová nať)

  5. kateřina   15.11.2007 | 17:12 | reagovat |

    Tak to bych se taky ráda zeptala, čím se dá chutit sojové maso, aby to bylo bez glutamátu. Jsem nyní těhotná a už delší čas mám velkou chuť na sojovou čínu, ale pořád mě odrazují tuny Eček v masoxu a sojové omáčce. Budu vděčná za jakýkoliv typ. Díky

1 2 3 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web