Autor:

Čína ze sójového masa

Střední
Ingredience
Sójové kostky 1 balení
Masox 1 kostka
Rostlinný olej 2 lžíce
Worcestrová omáčka 2 lžíce
Sojová omáčka 2 lžíce
Kari  
Paprika - sladká
červená
 
Pálivá paprika  
Koření na sojové maso  
Cibule
Česnek 1 stroužek
Solamyl (bramborový škrob) 1 lžička
Kečup - jemný 2 lžíce
Hořčice plnotučná 1 lžíce
Uncle - Benns omáčka 1 sklenice

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy

Sójové maso naložíme na 20 min do vývaru z masoxu. Ze všech surovin uděláme omáčku, maso vyndáme z vývaru, vymačkáme a naložíme do omáčky. Necháme naložené alespoň půl dne.

Na rozpálenou pánev dáme maso a podléváme vývarem, aby se maso nepřipálilo. Maso děláme 30 min (aby bylo měkké) a nakonec přidáme omáčku Uncle Benns.

Jako přílohu podáváme rýži nebo hranolky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
3+
3.33 3 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 3+ (hodnoceno 3x)
Těstoviny s hráškem a chřestem Čerstvá Itálie také u vás doma Články z

Komentáře k receptu: Čína ze sójového masa

Komentáře

  1. Andrea   31.08.2011 | 11:04 | reagovat | závadný

    Já jsem nepřidala akorát koření na sojové maso a omáčku Uncle-Benns a je to taky dobrý. ;-)

  2. CsFrxyUoQrguH aLJVAzLpBMzNYfvtSr   09.03.2008 | 10:45 | reagovat | závadný

    18mqMX <a href="http://fqvqqeiqvtgt.com/">fqvqqeiqvtgt</a>, [url=http://getefftjchfp.com/]getefftjchfp[/url], [link=http://hxqokzdcbjfy.com/]hxqokzdcbjfy[/link], http://kdhqftzrlzcy.com/

  3. Jitka Malinová   16.11.2007 | 9:55 | reagovat | závadný

    Katko, používám sojové nudličky na čínu - už se tak dají koupit. Povařím dle návodu, vodu sleju, vymačkám, maso pokrájím na menší kousky. Na trošce oleje si zpěním cibulku, přidám mraženou směs na čínu ( z Penny ), houby, porek, celerovou nať, kari, orientální koření, sůl, kořenící směs ze zdravé výživy, kečup nebo rajčata. Podusím, podleju vodou a ke konci přidám sojové maso. Udělám víc sosu, aby se mohl vsáknout do masa. Uvařenou rýži rovnou zamíchám do směsi a podávám s čerstvou zeleninou.

  4. Anonym   15.11.2007 | 22:02 | reagovat | závadný

    A co kdybyste to zkusila prostě bez toho masoxu a worčestru a sojové omáčky a Uncle Bens? (Ono stačí docela obyčejná kořenová zelenina + cibule + zeleninová nať)

  5. kateřina   15.11.2007 | 17:12 | reagovat | závadný

    Tak to bych se taky ráda zeptala, čím se dá chutit sojové maso, aby to bylo bez glutamátu. Jsem nyní těhotná a už delší čas mám velkou chuť na sojovou čínu, ale pořád mě odrazují tuny Eček v masoxu a sojové omáčce. Budu vděčná za jakýkoliv typ. Díky

1 2 3 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web