Čína z vepřového masa s chřestem

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 400
      g vepřová plec
    • 1
      stroužek česnek
    • zázvor strouhaný
    • 2
      lžíce sojová omáčka
    • 1
      špetka cayenský pepř
    • 4
      lžíce rostlinný olej
    • 250
      g chřest Nakládaného
    • 4
      ks mrkev
    • 1
      svazek naťové cibulky
    • pepř mletý
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso nakrájíme na nudličky. Česnek najemno nasekáme, přidáme zázvor, sójovou omáčku, cayenský pepř a lžíci oleje. Marinádou přelijeme maso a necháme odležet.
2
Slijeme chřest nakrájíme ho na kousky. Mrkve a cibuli nakrájíme na slabá kolečka. Na rozehřátém oleji za stálého míchání osmahenme maso, vyjmeme z pánve, přilijeme lžíci oleje, přisypeme zeleninu a 4 minuty dusíme.
3
Přidáme zpět maso, promícháme a smažíme ještě minutu. Pokrm není nutné solit, pro chuť můžeme přidat špetku vegety.
Zařazení: Maso Vepřové
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • DiLa
    DiLa |

    14. 5. 2014 21:45

    Výborné, moc chutnalo.

  • Ondřej
    Ondřej |

    13. 5. 2011 13:23

    výborné

  • Zora Manasová
    Zora Manasová |

    23. 5. 2010 23:27

    Nie je za čo, rado sa stalo. PS. Gratulujem k zlatu. Zora

  • ivana anavia
    ivana anavia |

    20. 5. 2010 22:13

    děkuji za odpověd

  • Zora Manasová
    Zora Manasová |

    15. 5. 2010 22:44

    Určite sa dá použiť čerstá špargľa, biela alebo zelená. 4 minúty jej ale nestačia, takže buď najskôr uvariť, alebo dusiť dlhšie. Skúste sa pozrieť tu http://www.asparagus.sk/pages/spargla.html.

  • ivana anavia
    ivana anavia |

    15. 5. 2010 22:09

    zeptám se možná hloupě ale nikdy jsem s chřestem nevařila. Dal by se použít čerstý bílí chřest? Pokud ano povařit dopředu nebo syrový?

  • Tomáš Matoušek
    Tomáš Matoušek |

    28. 4. 2010 18:02

    Recept jsem objevil náhodou, ale kombinací chutí je užasná a vůně mmm. Zkrátka bomba.