Autor:

Čína s česnekovými výhonky

Střední
Ingredience
Vepřové maso
200-250
250 g
Sojová omáčka 2 lžíce
Vegeta 1 lžíce
Rostlinný olej  
Sůl  špetka
Česnekové výhonky
1 talíř
 
Na obalení masa
Bílek 1 ks
Solamyl (bramborový škrob) 1,5 lžička
Voda
na rozředění
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Maso nakrájíme na nudličky a spojíme s bílkem, solamylem a vodou. Rozehřejeme pánev s olejem a maso na mírném ohni osmahneme. Musí se míchat, aby se neslepovalo. Po zbělení přidáme výhonky, posolíme a dusíme. Když jsou výhonky měkké, přidáme sójovou omáčku, vegetu a zvláčníme troškou vody.

Jako obměnu můžeme použít i maso kuřecí.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Vaření na zahradě. Skvělé recepty na gril pro celou rodinu Články z

Komentáře k receptu: Čína s česnekovými výhonky

Komentáře

  1. Anonym   19.06.2007 | 11:28 | reagovat |

    Je to opravdu výborné :-). Děláme každoročně a nikdy recept nezklame.

  2. Ivana Přikrylová   04.06.2007 | 10:41 | reagovat |

    Právě jsem se chystala vložit sem stejný recept. Mohu potvrdit, že je to moc dobré, tento recept dělám již několik roků vždy v tuto dobu, kdy jsou česnekové výhonky ještě křehké. Jen bych dopřesnila, že se používá jen křehká část výhonků, nakrájená asi na 4-5 cm, okvětní část se nepoužívá.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web