Čína - nakladané mäso /Ivka Javorská/

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      lžíce sojová omáčka
    • sůl
    • koření
    • 2
      stroužek česnek 2-3 stroužky
    • 1
      špetka pálivá paprika
    • rozšlehané vejce
    • 1
      lžíce solamyl (bramborový škrob)
    • 2
      lžíce olej 2-3 olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Připravíme si ingredience do misky a přidáme maso, ať už kuřecí nebo vepřové, na naložení.
Zařazení: Ostatní
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • debs
    debs |

    10. 1. 2015 18:23

    samotná marináda nevoněla příliš vábně a to ani při smažení ale výsledek byl úžasný :-) Osmažené maso jsem namáčela do tatarky a jako přílohu měla rýži:D může vám to připadat jako poněkud bizardní spojení ale mě i mé rodině to tak chutná :D ;)

  • kar.mat
    kar.mat |

    26. 1. 2013 14:07

    :-P :-P :-P :-P :-P

  • Mojas
    Mojas |

    22. 9. 2012 13:46

    Tomu říkám jednoduchý recept. Ještě jsem tam těsně před koncem smažení přidal trochu pálivého kari kečupu. Bylo to výborné. :-D

  • viera
    viera |

    18. 5. 2012 11:15

    je to super :-)