Autor:

Čína - nakladané mäso /Ivka Javorská/

Snadné
Ingredience
Sojová omáčka 1 lžíce
Sůl  
Koření  
Česnek
2-3 stroužky
2 stroužek
Pálivá paprika 1 špetka
Rozšlehané vejce  
Solamyl (bramborový škrob) 1 lžíce
Olej
2-3 olej
2 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Ostatní

Připravíme si ingredience do misky a přidáme maso, ať už kuřecí nebo vepřové, na naložení.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Komentáře k receptu: Čína - nakladané mäso /Ivka Javorská/

Komentáře

  1. debs   10.01.2015 | 18:23 | reagovat |

    samotná marináda nevoněla příliš vábně a to ani při smažení ale výsledek byl úžasný :-)
    Osmažené maso jsem namáčela do tatarky a jako přílohu měla rýži:D může vám to připadat jako poněkud bizardní spojení ale mě i mé rodině to tak chutná :D ;)

  2. Mojas   22.09.2012 | 13:46 | reagovat |

    Tomu říkám jednoduchý recept. Ještě jsem tam těsně před koncem smažení přidal trochu pálivého kari kečupu. Bylo to výborné. :-D

  3. viera   18.05.2012 | 11:15 | reagovat |

    je to super
    :-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout? Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout?
Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse
Jsi příšera! Šikanovali blogerku za to, že ve videu ukázala akné Jsi příšera! Šikanovali blogerku za to, že ve videu ukázala akné
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web