Autor:

Čína - nakladané mäso /Ivka Javorská/

Snadné
Ingredience
Sojová omáčka 1 lžíce
Sůl  
Koření  
Česnek
2-3 stroužky
2 stroužek
Pálivá paprika 1 špetka
Rozšlehané vejce  
Solamyl (bramborový škrob) 1 lžíce
Olej
2-3 olej
2 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Ostatní

Připravíme si ingredience do misky a přidáme maso, ať už kuřecí nebo vepřové, na naložení.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Komentáře k receptu: Čína - nakladané mäso /Ivka Javorská/

Komentáře

  1. debs   10.01.2015 | 18:23 | reagovat |

    samotná marináda nevoněla příliš vábně a to ani při smažení ale výsledek byl úžasný :-)
    Osmažené maso jsem namáčela do tatarky a jako přílohu měla rýži:D může vám to připadat jako poněkud bizardní spojení ale mě i mé rodině to tak chutná :D ;)

  2. Mojas   22.09.2012 | 13:46 | reagovat |

    Tomu říkám jednoduchý recept. Ještě jsem tam těsně před koncem smažení přidal trochu pálivého kari kečupu. Bylo to výborné. :-D

  3. viera   18.05.2012 | 11:15 | reagovat |

    je to super
    :-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit! 5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit!
Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám? Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám?
Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp? Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web