Autor:

Cikánský řízek II.

Snadné
Ingredience
Maso 500 g
Vejce 4 ks
Cibule 1 ks
Sojová omáčka 2 lžíce
Worcestrová omáčka 2 lžíce
Mletá paprika
pálivá a sladká
2 lžička
Pepř mletý 1 lžička
Sůl 2 lžička
Kari 1 lžička
Rostlinný olej 5 lžíce
Solamyl (bramborový škrob) 4 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Maso pokrájíme na kostičky nebo na nudličky a smícháme se všemi přísadami. Hmotu necháme chvilku odležet a na rozpáleném oleji smažíme placky jako řízečky do zlatova.

Podáváme se zeleninovým salátem nebo s bramborovou kaší.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Pikantní pečený guláš Lahůdky a speciality maďarské kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Cikánský řízek II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré! Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré!
Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat
Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč? Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web