Cikánský guláš II.

Střední
Ingredience
Vepřové maso 500 g
Brambory 5 ks
Nakládané okurky 2 ks
Cibule 2 ks
Sůl  
Pepř mletý  
Hladká mouka  
Mletá paprika 2 lžička
Majoránka  
Kečup - jemný 2 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Cibuli nakrájíme na větší kousky a zpěníme, vložíme pokrájené maso, prudce opečeme, zaprášíme paprikou, moukou a osolíme, za občasného mírného podlévání teplou vodou dusíme tak dlouho, dokud není maso měkké.

Přidáme na kostičky nakrájené brambory, společně dodusíme a vmícháme pokrájené okurky, prohřejeme a dochutíme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Králičí vývar s quinoou Porcování králíka krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Cikánský guláš II.

Komentáře

  1. Ivana   23.11.2013 | 18:05 | reagovat | závadný

    Dnes jsem si ho uvařila, jednoduchý a výborný! Určitě si ho budu dělávat. Prima recept :-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web