Cikánský guláš II.

Střední
Ingredience
Vepřové maso 500 g
Brambory 5 ks
Nakládané okurky 2 ks
Cibule 2 ks
Sůl  
Pepř mletý  
Hladká mouka  
Mletá paprika 2 lžička
Majoránka  
Kečup - jemný 2 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Cibuli nakrájíme na větší kousky a zpěníme, vložíme pokrájené maso, prudce opečeme, zaprášíme paprikou, moukou a osolíme, za občasného mírného podlévání teplou vodou dusíme tak dlouho, dokud není maso měkké.

Přidáme na kostičky nakrájené brambory, společně dodusíme a vmícháme pokrájené okurky, prohřejeme a dochutíme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Pomerančový pudink Pohrajte si v kuchyni s pomeranči Články z

Komentáře k receptu: Cikánský guláš II.

Komentáře

  1. Ivana   23.11.2013 | 18:05 | reagovat |

    Dnes jsem si ho uvařila, jednoduchý a výborný! Určitě si ho budu dělávat. Prima recept :-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete
Dcera Dády a Felixe Slováčka o tom, jak prožívá rozvod svých rodičů! Dcera Dády a Felixe Slováčka o tom, jak prožívá rozvod svých rodičů!
Tento týden v Ulici: Adriana vyhodí Eddieho z Coolny a znovu sáhne po drogách! Tento týden v Ulici: Adriana vyhodí Eddieho z Coolny a znovu sáhne po drogách!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web