Cikánské topinky

Hodnocení:

Moje:

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks chleba
    • tuk na smažení
    • 0,5
      ks cibule
    • 100
      g měkký salám Gothaj
    • 2
      ks nakládané okurky
    • 2
      ks rajčata
    • 4
      lžíce kečup - jemný 3-4
    • 2
      lžíce červená řepa nakládaná
    • 2
      stroužek česnek
    • 1
      ks paprika menší
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      lžička paprika - sladká

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
V hrnci rozehřejeme trochu tuku. Cibuli, salám, kyselé okurky, papriku, rajčata a česnek nakrájíme na malé kostičky a vložíme do hrnce. Zalijeme trochou láku z okurek, řepu a přidáme kečup. Osolíme, opepříme, okořeníme 1/2 lžičkou sladké papriky a chvilku provaříme. Chléb nakrájíme a osmažíme na oleji na pánvi. Na každou topinku dáme trochu omáčky a podáváme.
Zařazení: Chuťovky Slané

Komentáře k receptu

  • Jarka O.
    Jarka O. |

    2. 1. 2009 07:48

    Zajímavý recept...na první přečtení taková všehochuť, ale nemuselo by to být špatné. Zkusím ;-)