Autor:

Cikánská pečínka

Střední
Ingredience
Vepřové maso
Z karé
 
Mléko  
Hořčice  
Česnek
Utřený
 
Sůl  
Pepř mletý  
Vegeta  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

V mléce dobře rozšleháme všechny ingredience, a naklepané řízky do něj ponoříme. Druhý den můžeme smažit na tuku. Podáváme s brambory, rýží nebo jen s chlebem s kyselou přílohou.

Maso ponořené v mlékovém nálevu nám v chladničce vydrží bez problémů i 4-5 dní. Takže rychlá příprava i pro nečekané návštěvy.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Roláda z bramborového těsta Bramborové těsto krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Cikánská pečínka

Komentáře

  1. Inka Nováčková   04.09.2010 | 9:44 | reagovat |

    Včera jsem pěčínku zkoušela, měla jsem to přes noc naložené a výsledek byl opravdu výborný. Všichni se olizovali až za ušima. Ještě jsem do mléka přidala nivu, prohřála s výpekem a omáčkou jsem přelila masíčko. Prostě mňamka. Jednoduché a dobré :-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Dcera Cindy Crawford vypadá jak její matka! Podívejte se na další děti slavných Dcera Cindy Crawford vypadá jak její matka! Podívejte se na další děti slavných
Gábi se nebojí zeptat: Podívejte se, jak sexkoučka učí masáž penisu Gábi se nebojí zeptat: Podívejte se, jak sexkoučka učí masáž penisu
Elegantní i bláznivé: Jaké nehty budou letos trendy? Elegantní i bláznivé: Jaké nehty budou letos trendy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web