Autor:

Cikánská pečínka

Střední
Ingredience
Vepřové maso
Z karé
 
Mléko  
Hořčice  
Česnek
Utřený
 
Sůl  
Pepř mletý  
Vegeta  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

V mléce dobře rozšleháme všechny ingredience, a naklepané řízky do něj ponoříme. Druhý den můžeme smažit na tuku. Podáváme s brambory, rýží nebo jen s chlebem s kyselou přílohou.

Maso ponořené v mlékovém nálevu nám v chladničce vydrží bez problémů i 4-5 dní. Takže rychlá příprava i pro nečekané návštěvy.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
Blitva Chorvatsko na talíři Články z

Komentáře k receptu: Cikánská pečínka

Komentáře

  1. Inka Nováčková   04.09.2010 | 9:44 | reagovat | závadný

    Včera jsem pěčínku zkoušela, měla jsem to přes noc naložené a výsledek byl opravdu výborný. Všichni se olizovali až za ušima. Ještě jsem do mléka přidala nivu, prohřála s výpekem a omáčkou jsem přelila masíčko. Prostě mňamka. Jednoduché a dobré :-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle! Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle!
Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli
Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web