Cikánská pečínka

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: palotopol

Suroviny

Vložit do nákupu
    • vepřové maso Z karé
    • mléko
    • hořčice
    • česnek Utřený
    • sůl
    • pepř mletý
    • vegeta

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
V mléce dobře rozšleháme všechny ingredience, a naklepané řízky do něj ponoříme. Druhý den můžeme smažit na tuku. Podáváme s brambory, rýží nebo jen s chlebem s kyselou přílohou.
2
Maso ponořené v mlékovém nálevu nám v chladničce vydrží bez problémů i 4-5 dní. Takže rychlá příprava i pro nečekané návštěvy.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Inka Nováčková
    Inka Nováčková |

    4. 9. 2010 09:44

    Včera jsem pěčínku zkoušela, měla jsem to přes noc naložené a výsledek byl opravdu výborný. Všichni se olizovali až za ušima. Ještě jsem do mléka přidala nivu, prohřála s výpekem a omáčkou jsem přelila masíčko. Prostě mňamka. Jednoduché a dobré :-)