Autor:

CÍFERSKÝ ŘÍZEK

Střední
Ingredience
Vepřová kýta 750 g
Rostlinný olej 100 g
Kuřecí játra 150 g
Vejce 1 ks
Máslo 50 g
Cibule 100 g
Mražená kukuřice 300 g
Červené víno 1/2 dl
Hladká mouka 1 lžíce
Sůl 1 lžička
Pepř mletý 1 lžička
Petrželová nať 1 hrst

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Naklepané řízky osolíme, pomoučníme a opečeme po obou stranách. Do výpeku dáme cibuli, zpěníme, přidáme kuřecí játra, osmahneme, zaprášíme moukou, podlijeme vínem, přidáme kukuřici a máslo, povaříme a dochutíme.

Podávání: na opečený řízek navrstvíme směs kukuřice s játry, posypeme posekanou petrželovou natí a jako přílohu podáváme bramborovou kaši nebo smažené bramborové hranolky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Hovězí ragú se zeleninou Tip na sváteční oběd: skvělá chuť ragú Články z

Komentáře k receptu: CÍFERSKÝ ŘÍZEK

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Václav Kopta se svěřil: Sáhli jsme si se ženou na dno Václav Kopta se svěřil: Sáhli jsme si se ženou na dno
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web