Autor:

Cibulový štrůdl

Střední
Ingredience
Listové těsto 1 ks
Tuk 50 g
Cibule 300 g
Sůl  
Pepř mletý  
Vejce 1 ks
Zakysaná smetana
nízkotučná
200 g

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky

Cibuli jemně pokrájíme a osmahneme na tuku. Vedle rozšleháme vejce se smetanou, osolíme a opepříme. Směs přidáme na pánev k cibuli a mícháme, dokud se vejce nesrazí.

Směs necháme trochu zchladnout a mezitím si listové těsto rozdělíme na 3 části a vyválíme. Každý plát potřeme vaječno-cibulovou směsí a zavineme. Dáme na plech vyložený alobalem, potřeme vejcem a ve vyhřáté troubě upečeme dozlatova.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Cibulový štrůdl

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší? Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší?
Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží? Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží?
Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web