Cibulový chléb - střední

Střední
Ingredience
Droždí 3/4 lžička
Hrubá mouka
světlá
100 g
Cukr 1 lžíce
Máslo 15 g
Sušené mléko 1 lžíce
Sůl 1 lžička
Cibule
malá - nakrájená a osmažená
50 g
Olivový olej 1 lžička
Česnekové pyré 1 lžička
Křenová omáčka
našlehaná
2 lžička
Voda 300 ml

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Domácí pekárna

Hodinu před dokončením můžete na chléb nasypat mák. WHOLE WHEAT (celozrnná mouka), BAKE (pečení) 5 hodin.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Reklama
Šťavnaté hruškové speciality - 1. díl Články z

Komentáře k receptu: Cibulový chléb - střední

Komentáře

  1. Lucia Drotárová   02.01.2008 | 18:18 | reagovat | závadný

    5 hodin? Nepočítáte do toho i přihřívání -poslední 2 hodiny? To ale není nutné...

  2. František Brusák   12.11.2007 | 6:27 | reagovat | závadný

    zeptejte se pekárny

  3. Jiří Plaček   24.04.2007 | 14:51 | reagovat | závadný

    Ten postup - ten je jako víno. Nemůžete autora pobídnout, aby napsal, co se děje dvě hodiny před dokončením?

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci
Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru! Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru!
Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web