Cibulový chléb - střední

Hodnocení:

Moje:

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 0,8
      lžička droždí
    • 100
      g hrubá mouka světlá
    • 1
      lžíce cukr
    • 15
      g máslo
    • 1
      lžíce sušené mléko
    • 1
      lžička sůl
    • 50
      g cibule malá - nakrájená a osmažená
    • 1
      lžička olivový olej
    • 1
      lžička česnekové pyré
    • 2
      lžička křenová omáčka našlehaná
    • 300
      ml voda

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Hodinu před dokončením můžete na chléb nasypat mák. WHOLE WHEAT (celozrnná mouka), BAKE (pečení) 5 hodin.

Komentáře k receptu

  • Lucia Drotárová
    Lucia Drotárová |

    2. 1. 2008 18:18

    5 hodin? Nepočítáte do toho i přihřívání -poslední 2 hodiny? To ale není nutné...

  • František Brusák
    František Brusák |

    12. 11. 2007 06:27

    zeptejte se pekárny

  • Jiří Plaček
    Jiří Plaček |

    24. 4. 2007 14:51

    Ten postup - ten je jako víno. Nemůžete autora pobídnout, aby napsal, co se děje dvě hodiny před dokončením?