Autor:

Cibulové zelí

20 minut PT0H20M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Cibule 400 g
Řapíkatý celer 50 g
Cukr krystal 1 lžíce
Vepřové sádlo 100 g
Ocet 1 lžička
Kmín 1 lžička
Cuketa 100 g
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Přílohy

Cibuli pokrájíme na proužky. Cuketu nastrouháme nahrubo. Řapíkatý celer na menší kousky.

Na sádle zpěníme cibulku. Jakmile je sklovitá, stáhneme ji na stranu pánve a přidáme cukr, budeme dělat karamel. Jakmile začne cukr měnit barvu do hněda, zamícháme s cibulkou.
Přidáme ostatní suroviny, mírně podlijeme. Na mírném ohni dusíme 5 až 10 minut. Nakonec osolíme, opepříme, dochutíme octem a cukrem. Ještě 5 minut podusíme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Cibulové zelí

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web