Cibulové kuře á la Erwin

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g kuřecí prsa
    • 2
      smetana ke šlehání
    • pepř mletý
    • sůl
    • cibulová polévka - v sáčku

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Opláchnuté řízky osolíme a mírně opepříme, naklepeme a nakrájíme na středně velké nudličky (popř. můžeme nechat plátky). Do zapékací mísy nalijeme obě smetany, nasypeme obsah sáčku a důkladně promícháme.
2
Přidáme maso a dáme zapékat do předehřáté trouby. Po cca 20 minutách zkontrolujeme a až bude kůrčička krásně zlatá, je cibulačka hotová! Doporučuji podávat s hranolkami, ale vyzkoušená je i rýže.
Zařazení: Maso

Komentáře k receptu

  • irena
    irena |

    14. 12. 2010 11:17

    Výbornej recept !! 8-) ...a tu cibulovou polévku mají v Kauflandě je to jejich značka mammita ;-)

  • budilova martina
    budilova martina |

    12. 7. 2008 18:41

    Je to fakt vynikajici recept ktery jsem poznala v nemecku a uz 15 let vozim Zwiebel Suppe me mamce a sestre. Misto kureciho se da pouzit i kruti maso !

  • Jana Kutačová
    Jana Kutačová |

    17. 11. 2006 19:26

    Nahradila jsem cibulovou polévku polévkou pórkovou,která mi připadá asi nejblíž cibulačce,přidala do smetany 5 brambor nakrájených na kostičky a před dopečením posypala sýrem.Bylo to úplně skvělé a Erwinka s Liborkem zdraví i můj manžel..o)))

  • Marie
    Marie |

    13. 11. 2006 23:40

    Tak vyzkoušeno s chřestovou polévkou, není to špatné, ale s cibulovou je jídlo asi chutnější.Všechna smetana se mi nevypekla a tak si to nedovedu představit s hranolky nehledě na to že to je kalorická bomba.

  • Marie Holasová
    Marie Holasová |

    10. 11. 2006 11:22

    Karolíno děkuji, použiji tu chřestovou polévku a přidám cibuli. Uvažovala jsem i o žampionové polévce od firmy Basta.

  • Karolina
    Karolina |

    10. 11. 2006 07:21

    Cibulovou polévku jsem také nikde nesehnala. Vyřešila jsem to však jednou lžičkou vegety, kterou jsem rozmíchala ve smetaně a na kolečka nakrájenou cibulí, kterou jsem do zapékací mísy na kuřecí plátky přidala. Pozor, maso již není potřeba solit, protože vegeta obsahuje dostatek soli!!!! Výborné s americkými bramborami.

  • Marie-
    Marie- |

    2. 11. 2006 21:28

    Cibulovou polévku nemají ani u nás v Normě, můžu použít chřestovou od firmy BASTA ? Třeba vytvořím nový recept.

  • Anonym
    Anonym |

    28. 10. 2006 19:56

    Cibulová polévka se dostane v Normě, (komentář o pár řádků níž(, něco podobného nabízí i Maggi - Nápady ( cibule&smetana, kuře), k dostání v každé samošce. Mělo by to být hodně podobné.

  • Anonym
    Anonym |

    27. 10. 2006 13:03

    Dobrý den, můžu se Vás paní Petro M. zeptat, kde a od jaké firmy jste tu cibulovou polévku sehnala. Už velmi dlouho ji nemůžu nikde objevit, a také bych tento recept ráda zkusila.. Děkuji předem za odpověď.

  • Petra M.
    Petra M. |

    27. 10. 2006 12:26

    Bylo to vyborne.Koupila jsem prvni cibulovou polevku, ktera mi padla do oka!Manzolovi to moc chutna i kdyz nema rad nic smetanoveho, po tomto se mohl utlouct.Vyborne s ryzi,testovinami i s hranolky.

  • Anonym
    Anonym |

    23. 3. 2006 16:30

    Zwiebelsuppe, neboli cibulová polévka od firmy Basta, se prodává v Normě,s jinou jsem to nezkoušela.

  • Anna  T.
    Anna T. |

    23. 3. 2006 12:45

    Zajímala by mě ta cibulová polévka.O jakého jde výrobce nebo je to lhostejné?

  • babka Rozárka
    babka Rozárka |

    11. 3. 2006 23:14

    Je to velmi chutné jídlo, jednoduché - prostě chlapský recept. Můžete prozradit, kdo je autorem ?

  • Míla Kořínková
    Míla Kořínková |

    25. 10. 2005 11:00

    Opravdu výborné !!! Dělala jsem k nedělnímu obědu, s rýží. Takovou mňamku můžu prý dělat častěji :-))))

  • Libor Beneš
    Libor Beneš |

    17. 6. 2005 17:19

    Je to v závorce, samozřejmě to nemusí být trvanlivá smetana. Já jen že s obyčejnou jsem měl problémy - tři dny před datem spotřeby už byla nepoužitelná...

  • Airan Novakova
    Airan Novakova |

    12. 6. 2005 16:14

    Proc zrovna trvanlive smetany?

  • Barbora Zemanová
    Barbora Zemanová |

    18. 2. 2005 22:19

    Dělala jsem to s hranolkama a bylo to VÝBORNÉ. Příště to možná zkusím z vepřového masa, taky by to nemuselo být špatné. Receptu jsem moc nevěřila, připadalo mi divné, že se tam dává instantní polévka, ale výsledek byl opravdu SUPER.