Autor:

Cibulová polévka s mozzarellou a bagetou

45 minut PT0H45M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Cibule 400 g
Máslo 20 g
Hladká mouka 10 g
Rostlinný olej 2 lžíce
Vývar 750 ml
Bílé víno 2 lžíce
Ementál
strouhaný
8 lžíce
Mozzarella
dle svého výběru
1 balení
Bobkový list 1 ks
Bageta
bylinková
1 ks
Sůl 1 špetka
Pepř celý 1 špetka
Cukr 1 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

V kastrolu rozpusťte v oleji máslo. Přidejte 1 lžíci cukru a nakrájenou cibuli. Orestujte. Posypte moukou a restujte, až cibule slabě zhnědne. Vlijte víno a vývar, přidejte bobkový list a vařte na mírném ohni 30 minut.
Bylinkovou bagetu nakrájejte na plátky, posypejte ementálem a v troubě zapečte dozlatova.
Do hotové polévky (na talíř) přidejte několik kousků mozzarelly a podávejte.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1
Domácí nudle krok za krokem (4.) Domácí nudle krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Cibulová polévka s mozzarellou a bagetou

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit! 5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit!
Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám? Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám?
Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp? Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web