Cibulová polévka s mozzarellou a bagetou

Hodnocení:

Moje:

45 minut
4
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 400
      g cibule
    • 20
      g máslo
    • 10
      g hladká mouka
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • 750
      ml vývar
    • 2
      lžíce bílé víno
    • 8
      lžíce ementál strouhaný
    • 1
      balení mozzarella dle svého výběru
    • 1
      ks bobkový list
    • 1
      ks bageta bylinková
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř celý
    • 1
      lžíce cukr

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
V kastrolu rozpusťte v oleji máslo. Přidejte 1 lžíci cukru a nakrájenou cibuli. Orestujte. Posypte moukou a restujte, až cibule slabě zhnědne. Vlijte víno a vývar, přidejte bobkový list a vařte na mírném ohni 30 minut.
2
Bylinkovou bagetu nakrájejte na plátky, posypejte ementálem a v troubě zapečte dozlatova.
3
Do hotové polévky (na talíř) přidejte několik kousků mozzarelly a podávejte.
Zařazení: Polévky

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.