Autor:

Cibulová polévka s mozzarellou a bagetou

45 minut PT0H45M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Cibule 400 g
Máslo 20 g
Hladká mouka 10 g
Rostlinný olej 2 lžíce
Vývar 750 ml
Bílé víno 2 lžíce
Ementál
strouhaný
8 lžíce
Mozzarella
dle svého výběru
1 balení
Bobkový list 1 ks
Bageta
bylinková
1 ks
Sůl 1 špetka
Pepř celý 1 špetka
Cukr 1 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

V kastrolu rozpusťte v oleji máslo. Přidejte 1 lžíci cukru a nakrájenou cibuli. Orestujte. Posypte moukou a restujte, až cibule slabě zhnědne. Vlijte víno a vývar, přidejte bobkový list a vařte na mírném ohni 30 minut.
Bylinkovou bagetu nakrájejte na plátky, posypejte ementálem a v troubě zapečte dozlatova.
Do hotové polévky (na talíř) přidejte několik kousků mozzarelly a podávejte.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1
Dýňová polévka se zázvorem Lehké polévky na zahřátí i na hubnutí Články z

Komentáře k receptu: Cibulová polévka s mozzarellou a bagetou

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii
Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce! Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce!
Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy? Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web