Autor:

Cibulová pivní omáčka

30 minut PT0H30M
Snadné
Ingredience
Cibule 4 ks
Máslo 2 lžíce
Hladká mouka 1 lžíce
Pivo 1 l
Hovězí vývar 125 ml
Smetana 125 ml
Ocet 2 lžíce
Cukr 1 lžička
Kmín  
Sůl  

Postup přípravy:

Na rozpuštěném másle osmažíme jemně krájenou cibuli s cukrem a mícháme až lehce zkaramelizuje. Poprášíme moukou a zalijeme masovým vývarem a pivem. Přidáme kmín, sůl a ocet, povaříme 10 minut a přimícháme smetanu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Cibulová pivní omáčka

Komentáře

  1. Štěpi   27.03.2014 | 17:34 | reagovat |

    Nejlíp asi vepřové :)

  2. Jitka   27.09.2004 | 13:44 | reagovat |

    Jaké se ktomu podavá maso a příloha? Děkuji za odpověď!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut? Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut?
Uvidíte v Ulici: Anička se chce zabít a Evžen znovu sáhne po flašce! Uvidíte v Ulici: Anička se chce zabít a Evžen znovu sáhne po flašce!
Jak se starat o své intimní partie - čemu se vyhnout? Jak se starat o své intimní partie - čemu se vyhnout?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web