Cibulová pivní omáčka

Hodnocení:

Moje:

30 minut
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks cibule
    • 2
      lžíce máslo
    • 1
      lžíce hladká mouka
    • 1
      l pivo
    • 125
      ml hovězí vývar
    • 125
      ml smetana
    • 2
      lžíce ocet
    • 1
      lžička cukr
    • kmín
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na rozpuštěném másle osmažíme jemně krájenou cibuli s cukrem a mícháme až lehce zkaramelizuje. Poprášíme moukou a zalijeme masovým vývarem a pivem. Přidáme kmín, sůl a ocet, povaříme 10 minut a přimícháme smetanu.

Komentáře k receptu

  • Štěpi
    Štěpi |

    27. 3. 2014 17:34

    Nejlíp asi vepřové :)

  • Jitka
    Jitka |

    27. 9. 2004 13:44

    Jaké se ktomu podavá maso a příloha? Děkuji za odpověď!