Autor:

Cibulová pivní omáčka

30 minut PT0H30M
Snadné
Ingredience
Cibule 4 ks
Máslo 2 lžíce
Hladká mouka 1 lžíce
Pivo 1 l
Hovězí vývar 125 ml
Smetana 125 ml
Ocet 2 lžíce
Cukr 1 lžička
Kmín  
Sůl  

Postup přípravy:

Na rozpuštěném másle osmažíme jemně krájenou cibuli s cukrem a mícháme až lehce zkaramelizuje. Poprášíme moukou a zalijeme masovým vývarem a pivem. Přidáme kmín, sůl a ocet, povaříme 10 minut a přimícháme smetanu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)

Komentáře k receptu: Cibulová pivní omáčka

Komentáře

  1. Štěpi   27.03.2014 | 17:34 | reagovat | závadný

    Nejlíp asi vepřové :)

  2. Jitka   27.09.2004 | 13:44 | reagovat | závadný

    Jaké se ktomu podavá maso a příloha? Děkuji za odpověď!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle! Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle!
Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli
Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web