Autor:

Cibulová marmeláda III.

Snadné
Ingredience
Cibule 1,25 kg
Sůl 3 lžíce
Cukr 1 kg
Ocet 500 ml
Kmín 2 lžička
Hřebíček 1,5 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Ze zeleniny

Cibuli nakrájíme na kolečka a promícháme se solí a necháme 1 hodinu stát. Cukr, ocet a v gáze zavázané hřebíčky dáme do hrnce a vaříme 5 minut. Přidáme cibuli a kmín, přivedeme k varu a pomalu vaříme na minimu 2 hodiny, dokud sirup nezhoustne a cibule bude mít zlatohnědou barvu. Necháme 5 minit odstát, vyjmeme gázu s hřebíčky, horkou marmeládu plníme do skleniček a uzavřeme.

Do vychladnutí otočíme dnem vzhůru. Podáváme k jehněčímu, beranímu masu nebo zvěřině.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Červená řepa s křenem a jablky Zavařovat můžete i v zimě! Články z

Komentáře k receptu: Cibulová marmeláda III.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web