Autor:

Cibulová marmeláda III.

Snadné
Ingredience
Cibule 1,25 kg
Sůl 3 lžíce
Cukr 1 kg
Ocet 500 ml
Kmín 2 lžička
Hřebíček 1,5 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Ze zeleniny

Cibuli nakrájíme na kolečka a promícháme se solí a necháme 1 hodinu stát. Cukr, ocet a v gáze zavázané hřebíčky dáme do hrnce a vaříme 5 minut. Přidáme cibuli a kmín, přivedeme k varu a pomalu vaříme na minimu 2 hodiny, dokud sirup nezhoustne a cibule bude mít zlatohnědou barvu. Necháme 5 minit odstát, vyjmeme gázu s hřebíčky, horkou marmeládu plníme do skleniček a uzavřeme.

Do vychladnutí otočíme dnem vzhůru. Podáváme k jehněčímu, beranímu masu nebo zvěřině.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Redaktorka Jana Illéšová Domácí jogurt krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Cibulová marmeláda III.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web