Autor:

Ciabatta s Olomouckými tvarůžky

1714 kJ 410 kalorií kJ
30 minut PT0H30M
Snadné
Porce: 1
Ingredience
Ciabatta
Jakákoliv ( olivová,rajčatová,klasická)
1 ks
Ledový salát 1 ks
Rajče 1 ks
Okurka salátová
kolečka
4 ks
Olomoucké tvarůžky (syrečky)  
Olej  
Na trojobal
Hladká mouka  
Rozšlehané vejce  
Strouhanka  
na dresing
Zakysaná smetana  
Oregáno  
Provensálské koření  
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Do rozehřáté trouby (na maximum) dáme ciabattu, aby byla křupavá a vlažná. Po vyndání z trouby rozkrojíme napůl.
Ze zakysané smetany, oregana, provensálského koření, trochy soli a pepře uděláme dresing. Dresingem pomažeme ciabattu. Na to položíme natrhané listy ledového salátu, kolečka rajčete a okurky.
Olomoucké tvarůžky obalíme v trojobalu a necháme smažit, dokud nejsou zlatavé. Poté tvarůžky dáme do ciabatty a můžeme konzumovat.
Přeji dobrou chuť.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1
Letní menu na železnici Články z

Komentáře k receptu: Ciabatta s Olomouckými tvarůžky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí? Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí?
5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku 5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku
Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web