Chutney z máty a rajčat

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks rajčata velká
    • 90
      g hnědý cukr
    • 1
      ks skořicová kůra
    • 2
      ks bobkový list
    • 1
      lžička koření směs
    • 2
      lžička zázvor čerstvý - jemně nakrájený
    • 2
      ks chilli papričky čerstvě nakrájené
    • 60
      ml vinný ocet

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Nakrájená rajčata vložíme do velkého hrnce, přidáme mátu, cukr, skořicovou kůru a ocet a na mírném ohni vaříme asi 45 minut nebo dokud směs nezhoustne (každých 5 minut směs promícháme). Vyjmeme skořicovou kůru a bobkový list. Chutney vkládáme do teplé sklenice, přikryjeme víčkem a po vychladnutí sklenice označíme.

Komentáře k receptu

  • Hana
    Hana |

    14. 8. 2015 09:36

    Marně jsem hledala, kolik té máty se dává???????

  • Verus
    Verus |

    31. 7. 2007 17:37

    Rada bych se dozvedela jakeho koreni tam ma byt ta 1 lzicka smesi koreni???