Chutney - rychlé

Hodnocení:

Moje:

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      ks jablka Středně velká
    • 10
      ks švestky
    • 1
      sklenice kečup - jemný
    • grilovací koření

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Jablka omyjeme a oloupeme, vyjmeme jádřince, nakrájíme na kostičky, k tomu přidáme vypeckované a nadrobno nakrájené švestky, dáme do kastrolu a rozdusíme. Přidáme kečup a koření, ještě chvíli povaříme a plníme do sklenic.
2
Pro spolehlivější uchování sterilizujeme 25 min. při 85 °C. Můžeme podávat již druhý den.

Komentáře k receptu

  • reina irena
    reina irena |

    2. 2. 2007 20:08

    chutney je dobre i do sendvicu; treba s kouskem kurete, rajcete, a nepatrne majonezy

  • František Brusák
    František Brusák |

    2. 11. 2006 06:37

    Tento recept se dá použít ke grilovanému masu ,studené sekané atd.Recept jsem vložil na požádání.

  • Ivana Jouzová
    Ivana Jouzová |

    18. 8. 2006 12:54

    nějak jsem tento recept nepochipila k čemu se to dá použít může mi to autor vysvětlit