Chutney - rychlé

Snadné
Ingredience
Jablka
Středně velká
2 ks
Švestky 10 ks
Kečup - jemný 1 sklenice
Grilovací koření  

Postup přípravy:

Jablka omyjeme a oloupeme, vyjmeme jádřince, nakrájíme na kostičky, k tomu přidáme vypeckované a nadrobno nakrájené švestky, dáme do kastrolu a rozdusíme. Přidáme kečup a koření, ještě chvíli povaříme a plníme do sklenic.

Pro spolehlivější uchování sterilizujeme 25 min. při 85 °C. Můžeme podávat již druhý den.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)

Komentáře k receptu: Chutney - rychlé

Komentáře

  1. reina irena   02.02.2007 | 20:08 | reagovat | závadný

    chutney je dobre i do sendvicu; treba s kouskem kurete, rajcete, a nepatrne majonezy

  2. František Brusák   02.11.2006 | 6:37 | reagovat | závadný

    Tento recept se dá použít ke grilovanému masu ,studené sekané atd.Recept jsem vložil na požádání.

  3. Ivana Jouzová   18.08.2006 | 12:54 | reagovat | závadný

    nějak jsem tento recept nepochipila k čemu se to dá použít může mi to autor vysvětlit

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web