Chutney - rychlé

Snadné
Ingredience
Jablka
Středně velká
2 ks
Švestky 10 ks
Kečup - jemný 1 sklenice
Grilovací koření  

Postup přípravy:

Jablka omyjeme a oloupeme, vyjmeme jádřince, nakrájíme na kostičky, k tomu přidáme vypeckované a nadrobno nakrájené švestky, dáme do kastrolu a rozdusíme. Přidáme kečup a koření, ještě chvíli povaříme a plníme do sklenic.

Pro spolehlivější uchování sterilizujeme 25 min. při 85 °C. Můžeme podávat již druhý den.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Chutney - rychlé

Komentáře

  1. reina irena   02.02.2007 | 20:08 | reagovat |

    chutney je dobre i do sendvicu; treba s kouskem kurete, rajcete, a nepatrne majonezy

  2. František Brusák   02.11.2006 | 6:37 | reagovat |

    Tento recept se dá použít ke grilovanému masu ,studené sekané atd.Recept jsem vložil na požádání.

  3. Ivana Jouzová   18.08.2006 | 12:54 | reagovat |

    nějak jsem tento recept nepochipila k čemu se to dá použít může mi to autor vysvětlit

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii
Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce! Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce!
Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy? Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web