Chudí rytíři s houbami

Hodnocení:

Moje:

Suroviny

Vložit do nákupu
    • chleba 1/2 veky
    • 3
      ks vejce 2-3
    • mléko 3/8 l
    • tuk Na smažení
  • Náplň
    • houby
    • máslo
    • kmín
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Houby podusíme na másle s kmínem. Veku nakrájíme na plátky, vždy dva plátky spojíme s míchanými osolenými houbami. Přitiskneme k sobě, namočíme ve vejcích rozšlehanými s trochou mléka a smažíme na oleji.
Zařazení: Pokrmy Z hub

Komentáře k receptu

  • Kamila Čvančarová
    Kamila Čvančarová |

    20. 7. 2005 07:15

    Opravdu velice jednoduché a rychlé jídlo. Já ho dělám ještě nasladko s povidly.Je to výborné jak teplé, tak studené. Mohu vřele doporučit.

  • Marta
    Marta |

    14. 1. 2005 12:03

    Houby můžu v jakýkoli úpravě, tuhle jsem neznala.

  • Anonym
    Anonym |

    15. 6. 2004 13:38

    Seš blázen, kdyť kmín se dává proti nadýmání. To určitě nebylo z kmínu, houby nadýmají:)

  • bspeci
    bspeci |

    6. 6. 2004 21:29

    taky jsem mel z toho kminu vetry...

  • Anonym
    Anonym |

    1. 6. 2004 15:39

    kmín nesedí

  • Lenka Koller
    Lenka Koller |

    31. 5. 2004 06:13

    Tak jednoduche a tak vynikajici!!! Dali jsme si to k veceri a oblozili cerv.repou a jeste druhy den se oblizovali :) Fakt skvele, moc dik.