Autor:

Chrupinky II.

Střední
Ingredience
Bílek 4 ks
Hladká mouka 120 g
Moučkový cukr 120 g
Mandle
nebo oříšky (nejlépe půl na půl)
120 g

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky

Bílky vyšleháme do pěny, přišleháme cukr, mouku a nakonec vmícháme celé oříšky.

Dáme do předem vymazané a moukou vysypané formy na srnčí hřbet a dáme péct. Až je hotovo,necháme odležet do druhého dne.

Druhý den nakrájíme na tenké plátky a sušíme v troubě dorůžova.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Hříbky na cibulce s topinkou Víkendové menu pro chalupáře Články z

Komentáře k receptu: Chrupinky II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 božských snídaní: Sýrové špízy, tousty se skořicí nebo lívance s medem 8 božských snídaní: Sýrové špízy, tousty se skořicí nebo lívance s medem
12 pravidel, jak si objednat z vesmíru přání, aby se splnilo! 12 pravidel, jak si objednat z vesmíru přání, aby se splnilo!
Po jakých jídlech je Kate tak štíhlá? Krevety, popcorn nebo pálivé kari! Po jakých jídlech je Kate tak štíhlá? Krevety, popcorn nebo pálivé kari!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web