Autor:

Chrupinky II.

Střední
Ingredience
Bílek 4 ks
Hladká mouka 120 g
Moučkový cukr 120 g
Mandle
nebo oříšky (nejlépe půl na půl)
120 g

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky

Bílky vyšleháme do pěny, přišleháme cukr, mouku a nakonec vmícháme celé oříšky.

Dáme do předem vymazané a moukou vysypané formy na srnčí hřbet a dáme péct. Až je hotovo,necháme odležet do druhého dne.

Druhý den nakrájíme na tenké plátky a sušíme v troubě dorůžova.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Pikantní pečený guláš Lahůdky a speciality maďarské kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Chrupinky II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle! Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle!
Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli
Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web