Autor:

Chroustova slaná bublanina

60 minut PT0H60M
Snadné
Porce: 4
Masová směs
Kuřecí maso
řízek nakrájený na nudličky
2 ks
Cibule
nakrájená na kolečka
1 ks
Červená paprika
nakrájená na proužky
Sůl  ks
Pepř mletý  
Kari  
Těsto
Polohrubá mouka 15 lžíce
Mléko 5 dl
Vejce 3 ks
Tvrdý sýr 100 g
Prášek do pečiva 1 lžíce
Máslo
rozpuštěné
1 lžíce
Sůl
1/2 lžičky
1/2 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Maso, cibuli, papriku osmažíme a dochutíme solí, mletým pepřem a kari. Necháme vychladnout. Všechny přísady do těsta smícháme. Nenecháváme se vyděsit tím, že hmota je řídká, utěšujeme se tím, že jsou v tom ty vejce a sýr... Opravdu to ztuhne.
Těsto nalijeme do vymazaného a vysypaného pekáče. Masovou směs rovnoměrně rozložíme na těsto (těstem částečně propadne) a dáme péct. Pečeme do zlatova. Chutná jak teplá tak studená, výborná sama o sobě, skvělá k zeleninovým salátům či k pivu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 7 x
2+
4.43 7 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2+ (hodnoceno 7x)
Parmazánový quiche s rajčaty Tip na víkend: Rajské potěšení Články z

Komentáře k receptu: Chroustova slaná bublanina

Komentáře

  1. Marcela   10.10.2005 | 8:07 | reagovat | závadný

    Výborný recept, všem mým strávníkům chutnalo.

  2. Radka   24.08.2005 | 12:21 | reagovat | závadný

    Upekla jsem na rodinnou oslavu. Všichni chtěli recept. Jednoduché, rychlé, výsledek výborný. Použila jsem uzené maso a kousek uzeniny. Studené jsem krájela na kostky 2x2 cm, dala kousek rajčete a malinko majolky na ozdobu. Díky za výborný recept. Dávám 1*.

  3. Jarka L.   16.08.2005 | 11:29 | reagovat | závadný

    Možná barbarské, ale dobré... ;o)

  4. Barbara   15.08.2005 | 14:48 | reagovat | závadný

    S kečupem jsem to jedla taky. Ale přijde mi to dost barbarské... protože to je takové umělé dochucení. Spíš do toho příště zkusím s tím pikatním salámem a uzeným, protože to já ráda...

  5. Jarka L.   15.08.2005 | 12:46 | reagovat | závadný

    Barboře: zkusit jako větší jednhubky je dobrý nápad. Jak jsem již psala, bublaninu jsem zkoušela a u nás slavila úspěch. Chutnala téměř jako pizza, ale jemnější. Pekla jsem asi 45 minut dokud povrch nezezlátl. Díky sýru bylo těsto příjemně vláčné. Příště zkusím před podáváním pokapat kečupem.

1 2 3 4 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web