Autor:

Chřest s parmezánem

Snadné
Ingredience
Balzamikový ocet 1 lžíce
Dijonská hořčice 1/4 lžíce
Med
tekutý
1/4 lžíce
Chřest 125 g
Parmazán 40 g
Olivový olej 2 lžíce

Postup přípravy:

Olej, ocet, hořčici a med dáme do misky a pořádně promícháme, dokud se nám ingredience nespojí. Rozehřejeme si mělkou pánev. Jednotlivé kousky chřestu trochu ohneme, dokud nám neprasknou, potřejeme je trochou olivového oleje a dáme na pánev, dokud nezměknou.

Podáváme tak, že na talíř naaranžujeme chřest, přelijeme balzamickým dresingem a posypeme parmezánem, který jsme si ne nastrouhali na struhadle, ale pomocí škrabky na brambory. Je to vhodné jako lehký letní zákusek nebo jako příloha k masu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1

Komentáře k receptu: Chřest s parmezánem

Komentáře

  1. Ehart   29.05.2014 | 12:26 | reagovat |

    Velmi jednoduché a chutné :)

  2. Ehart   29.05.2014 | 12:18 | reagovat |

    Výborné! :) Začala jsem experimentovat a tento recept mě krásně nakopnul k dalším pokusům s netradičním jídlem. Ještě jsem k tomu přidala trochu kuřecího masa a byl to výborný a lehký oběd :-)

  3. Sany   23.05.2012 | 18:49 | reagovat |

    Vynikající!!!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy? 30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy?
Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat
Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři? Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web