Chowder z uzeného sledě

Ingredience
Máslo 50 g
Cibule
velká , nakrájená na plátky
1 ks
Uzená slanina 4 plátek
Mléko plnotučné 250 ml
Smetana 12% 200 ml
Rybí vývar 300 ml
Brambory
oloupaný nakrájený na kostičky
1 ks
Nakládaná kukuřice
scezená , okapaná
200 g
Listový špenát
natrhaný ,čerstvý
100 g
Sůl  
Pepř mletý  
Petrželka
na ozdobu
2 lžíce
Sleďě
uzené
450 g
Chleba
křupavý
 

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Máslo rozpusťte v hrnci a stáhněte plamen na minimum. Přidejte cibuli a opékejte až je hodně měkká, ale nezmění barvu. Přidejte slaninu a opékejte dalších 5 minut. Přidejte mléko, smetanu, vývar a brambor, stáhněte plamen na minimum a duste 10 minut. Polovinu kukuřice dejte do mixéru. Umixuj do hrubé pasty. Rozmixovanou i nerozmix. kukuřici dejte do polévky a dobře zamíchejte. Přidejte sledě a přikryjte hrnec pokličkou. Duste 8 - 10 minut, nebo až je sleď ůplně prohřátý.
Přidejte špenát a okořeňte solí a pepřem. Při podávání nalejte polévku do misek, posypte zelenou petrželkou a podávejte s křupavým chlebem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Castagnaccio do skla Energie na talíři Články z

Komentáře k receptu: Chowder z uzeného sledě

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web