Chowder z uzeného sledě

Ingredience
Máslo 50 g
Cibule
velká , nakrájená na plátky
1 ks
Uzená slanina 4 plátek
Mléko plnotučné 250 ml
Smetana 12% 200 ml
Rybí vývar 300 ml
Brambory
oloupaný nakrájený na kostičky
1 ks
Nakládaná kukuřice
scezená , okapaná
200 g
Listový špenát
natrhaný ,čerstvý
100 g
Sůl  
Pepř mletý  
Petrželka
na ozdobu
2 lžíce
Sleďě
uzené
450 g
Chleba
křupavý
 

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Máslo rozpusťte v hrnci a stáhněte plamen na minimum. Přidejte cibuli a opékejte až je hodně měkká, ale nezmění barvu. Přidejte slaninu a opékejte dalších 5 minut. Přidejte mléko, smetanu, vývar a brambor, stáhněte plamen na minimum a duste 10 minut. Polovinu kukuřice dejte do mixéru. Umixuj do hrubé pasty. Rozmixovanou i nerozmix. kukuřici dejte do polévky a dobře zamíchejte. Přidejte sledě a přikryjte hrnec pokličkou. Duste 8 - 10 minut, nebo až je sleď ůplně prohřátý.
Přidejte špenát a okořeňte solí a pepřem. Při podávání nalejte polévku do misek, posypte zelenou petrželkou a podávejte s křupavým chlebem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Brambory s bylinkovými kotletami Chalupářské recepty s bramborami Články z

Komentáře k receptu: Chowder z uzeného sledě

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web